ahoj, z dobrodružství Ztracená lebka jsem nedostala xp za podúkoly, co s tím?
ahoj, z dobrodružství Ztracená lebka jsem nedostala xp za podúkoly, co s tím?
asi by to měli líp popsat ... ale asi to je součástí celkové odměny --- k tomu se musí vyjádřit autoři !!!
rovněž nemám lékárničku a nevím kde jí hledat, pomůže mi někdo prosím?
milice - znicit tabor banditu
lekarnicka - fungovani pouze na vlastnim ostrove obdobny problem nesehnatelne + nemoznost si zabit generala
lékárničku dostaneš po prvním zabití generála ... a měl bys ji použít na svém ostrově
ad milice: popsáno jinde
většina čekajících úkolů nejde splnit, jako například "Nová pomoc pro Theodora" i když mám suroviny k odeslání, chybí příkazový klik k odeslání .... takže nezbývá než smazat ????
Dobrodrižství "Ztracená lebka" se má takto (citace od SeFFa) - viz
http://forum.thesettlers-online.cz/t...a-SeFFa/page12
Cituji :
UPOZORNĚNÍ: Ztracená lebka
Dnes jsem znovu testoval toto dobrodružství. Záměrně jsem nesplnil jeden podúkol, a nedostal jsem v konečnou sumu 3320XP. Takže je to tak, že za splnění dobrodružství dostanete 1220XP + za splněné podúkoly dohromady 2100XP. Dohromady tedy 3320XP.
Tímto se chci omluvit za mystifikaci, díky které vznikly podpoře problémy a hráčům případné problémy.
P.S.: Když jsem to dělal poprvé, tak se mi přičetly hned. Nejspíše to byla chyba, která byla odstraněna při další údržbě (můj názor).
Popis dobrodružství jsem už opravil.
Last edited by Kokoska35; 12.03.13 at 20:25.
Také mi nejdou (opakovaně) plnit úkoly. Např. dnes jsem uplatnila 5 bonusů u přátel, jak požadoval úkol, který ale splněný stále nemám. Často chybí tlačítko zaplatit suroviny u jiných úkolů.
Zdar všem,
mám problém se kterým si nevím rady. Po odstranění nemožnosti splnit úkol kvůli vysokému levelu, mám stále úkoly "milice" a "taktik" otevřené s tím, že musím v domácí zóně porazit bandity s 50 jednotkami... Problém je v tom, že v domácí zóně už nemám žádný tábor banditů. Nemáte někdo tušení jestli se s tim dá něco dělat? Díky