Ahojte, nevíte jestli už bylo toto odstraněno? Stále je tam mám nepřístupné. Díky
Ahojte, nevíte jestli už bylo toto odstraněno? Stále je tam mám nepřístupné. Díky
Ne, nebylo, oprava by měla být nahozena snad někdy v půlce února, tak uvidíme.
Předvčera nešel splnit malý úkol (denní nebo ty drobné vedlejší na suroviny) a včera nešel splnit úkol, myslela jsem, že se to po nějaké době rozjede, ale bohužel. Úkoly, které byly sice splněny byly bohužel ztraceny. Úkol byl splněn (zelený), ale scházelo tlačítko "zaplatit suroviny". Pokud vím, tak si více lidí stěžuje na podobné chyby.
+ úkol "Milice" je zabržděný. Mám ho celý splněný nějakou dobu, ale stále tam visí.
Čekající úkoly čekají až splníš denní úkol.
Milice už jsou tady na foru taky zmíněný už asi 40x
Přesně,úkoly nejdou -tlačítko zaplatit suroviny chybí
V rámci plnění úkolu "Nová průzkumnická cesta" jsem zjistil, že je zde chyba, kdy se má poslat průzkumník na dlouho cestu hledání pokladu, byť přinese požadovanou žulu, tak se úkol nesplnil. Některým hráčům se úkol splnil,ale mě ne.
Prosil bych o opravu
mám již splněný úkol Znamení úcty, ale nelze převzít odměnu.
Jak vidím, tak stále oba úkoly jaksi nejdou vyřešit (milice a taktik) - sice se aktivovaly ale, jaksi nemohu je splnit, jelikož jsem všechny tábory v domovské oblasti dávno vymydlil...:-(. Kdepak asi soudruzi z NDR udělali, chybu....