ahoj
mam dotaz ohledně úkolu : Trenink pro povolani
pod úkol : MISTROVSTVI kde jse podminky dokončit řemeslnictví ( mam hotovo ) a zlatý standart , který memůžu dokončit , protože ho jako takový ukol nemám .
dik za radu
ahoj
mam dotaz ohledně úkolu : Trenink pro povolani
pod úkol : MISTROVSTVI kde jse podminky dokončit řemeslnictví ( mam hotovo ) a zlatý standart , který memůžu dokončit , protože ho jako takový ukol nemám .
dik za radu
Ten ukol se objevi na lvl 40.
oki dik
Ahoj,
jsem level 50 a mám úkol "Jednotky bojující na dálku". Mám splněné všechny části až na poslední, na odemknutí potřebuji splnit úkol "Dlouhé luky", ale ty v seznamu úkolů nemám, co s tím?
Ahoj,mam za ukol splnit vyukovou expedici a to,ze mam pomoci bloku znicit tabor a znicit bosse mapy.vse jsem udelala spravne a ted mi to pise : V teto zone byla nalezena chyba.Zkuste to prosim znovu...zkusila jsem se odhlasit ze hry i reset pc a nic se nestalo.co s tim ??
S tímhle pohne jenom podpora.V teto zone byla nalezena chyba.
Nelze splnit úkol "Útržky mapy jako platidlo"
Ahoj, obměňuje se nějak nabídka dobrodružství u kupce? Mám úkol koupit za útržky mapy čtyři dobrodružství (Temní veleknězové, Ostrov pirátů, Čarodějnice z močálu a Koňský hřbet). Ty první dvě tam minimálně měsíc nejsou... Jak mám teda ten úkol splnit?? Jsem lvl.35. Děkuji za odpověď :-)
no tak to se obavam asi nesplnis alespon do doby nez vyvojari ty dve dobra vrati do nabidky...
Ahoj,
toto teď nejde splnit. každý má dvě možnosti:
Počkat, až se ten úkol upraví (tato podmínka se odstraní)
Zrušit si ho, protože je vedlejší.
Ahoj, chcem sa opýtať ohľadne veľkonočného eventu 2015.
Ako to bude so starými bodkovanými vajcami? Budú sa dať vyrábať? Bude ich nosiť prieskumník?
Ako sa k nim budem môcť dostať?
Hrám len od novembra, takže zásobu z minulého roku nemám a tiež by som sa rád dostal k tým predmetom čo boli minulý rok
Ďakujem