postav rezidence to ti zvysi limit obyvatel
postav rezidence to ti zvysi limit obyvatel
To není až tak pravda !
Ložisko je lesník ... takže posílit lesníka a max pozastavit dřevorubce ....... pila na tohle nemá vliv
-----------------
limit populace zvětšuje počet rezidencí, šlechtických rezidencí nebo plovoucích domů (za diamanty)
osadník je automaticky 1 za 15 minut; rychlejší přísun ti udělá lektvar lásky nebo sýr.sendvič (1 za 90 vteřin po dobu 10 minut!)
osadík lze vyrobit v zásobárně (2. záložka
osadník lze koupit u kupce za diamanty
Last edited by MOD_Leonell; 19.05.13 at 12:31.
dnes 22,5 nabehol update mal opraviť aj úkol "Větší účinnost" ten možno aj opravený je ale je súčasťou rady úkolú "Jednotky bojujíci na dalku" ktorý mi aj tak stále nejde spraviť lebo potrebujem aby sa mi odomkol pod úkol "Dlouhé luky" ktorý potrebuje na odomknutie lvl25 a mať postaveného výrobcu na dlouhé luky což mam postavene a mam už lvl35 ale tento pod úkol sa mi neodomkol. Prosím už to opravte.
Prosím o radu jak splnit úkol " Výlet do tropů " Nedá se koupit a nedostal jsem ho. Kde ho mohu sehnat? Děkuji za radu. S pozdravem Petr.
Jen název nám nic neřekne.
Co ten úkol chce? Dokončit dobrodružství Tropické slunce?
To lze najít průzkumníkem nebo koupit od jiného hráče na trhu či výměně.
Návody od SeFFa
Ahoj..nevím jak splnit jeden úkol : Vyberte lesníka borového dřeva z detailního stromového zobrazení borového dřeva.
Zde na fóru si najdi návody od hráče Ing-Smoula. Tutorial...
Nebo se ve hře zeptej na chatu Nápověda.
Hra tě do 15 levelu vede - dostaneš úkol a hra bliká na místech kde máš kliknout. Stačí ji sledovat a učit se.
Dobrodružství pro profesionály - podúkol epická dobrodružství - vyslat průzkumníka na dlouhé hledání dobrodružství - už ho posílám po třetí a stále nic, netuší někdo kde je chyba?
Zdravím,nepodařilo se mi udělat dobrodružství Šaman,neví někdo kde se dá najít a koupit či vyměnit? Abych ho mohl zkusit znovu... Předem děkuji za odpovědi
Last edited by zrzekmartin; 01.07.13 at 09:46.