Milí Settleři, Settlerky a Settlerčata... :-)
Jsem Lin . Někteří mě znáte z dob kdy jsem začínala... Jiní jste mě poznali v průběhu a zbytek mě nezná vůbec. Ale na tom se nic nemění.
Chtěla bych se s Vámi všemi sejít. A nejenom já...
Spolupracují se mnou i moji přátelé.
Roderik stejně jako já se rád baví a hlavně ho všichni znáte z nápovědy, kde podle mě tráví až příliš mnoho času...
A pak je tu osmytrpaslik. Znám ho už... No dlouho...
Takže oni jsou mou pravou a levou rukou v Čechách než dorazím a spolu s nimi organizuji tuto akci.
Nastíním Vám tedy, co zatím máme.
1) MÁME DATUM!!! Dne 28.12.2015 (ano je to pondělí, ale říkám Vám to s předstihem takže by neměl být problém zařídit si dovolenou ).
2) Rýsuje se nám PLÁN! Zatím ještě nemáme vymyšlen celý obsah odpoledne/večera/noci, ale můžete se těšit na TOMBOLU, SOUTĚŽE, HÁDANKY a PŘEKVAPENÍ VEČERA...
3) MÍSTO - na tom jsme se zatím neshodli, protože nevíme, kdo by chtěl dorazit a podobně. Proto dáváme možnost promluvit... Pokud máte nápad, kde by se to mohlo odehrávat. Popřípadě, kde se dá přespat v nějakém levném ubytování.
Pro lepší přehled, kdo pro jaké město je prosím o vyplnění dotazníku: http://www.survio.com/survey/d/C6N4S8R6C6W2J8J1N
Nebo pokud víte/vlastníte nějakou chatku a máte mě rádi dejte vědět.
Tak to je zatím asi všechno... Pokud máte dotazy - pište do vlákna či zprávu, pokud máte nápady - pište do vlákna či zprávu, pokud mi chcete pomoct - pište do vlákna či zprávu... No a pokud je to tajný - pište do zprávy mě ve hře... :-)
PS: Těšíme se na Vás... :-)