Toto vlákno slouží pro samotné hádání a diskusi k nové budově (odkaz).
Toto vlákno slouží pro samotné hádání a diskusi k nové budově (odkaz).
Budova vypadá, že bude vyrábět nějaká "kola". Pokud budeme předpokládat, že budova bude spadat do nějakého nového řetězce, je možné, že výstupem bude např. "kočár" (dokázal bych si představit, že by to byl něco jako nejvyšší obchodník - vycházím ze hry Settlers 7 (kdo zná, chápe)), popřípadě je zde ještě druhá možnost: nová armádní jednotka. Zda jsem se trefil se svou první možností, tak se naskytá otázka - Proč vyrábět další kola, když kolář už existuje.
Autor vláken: Deník dobrodruha SeFFa, Černé obchody ve stoce, Co by se mělo udělat lépe a jak!
Zakladatel cechu: S-o-F
Tipul bych si, že postavením této budovy se získá bonus v podobě zkrácení času transportu mezi skladištěm a pracovištěm pro všechny produkční budovy na ostrově. Dejme tomu třeba o 50%. Ale asi se pletu, protože je to uváděné jako produkční budova.
Last edited by Lord_X; 26.06.15 at 18:10.
Budova bude vyrábět trakaře. S jejich pomocí budou osadníci rychleji přepravovat zboží z budov do skladů a naopak. Ale pouze po cestách! Tím konečně dostane smysl stavění cest, které jsou od začátku spuštění hry až do dnešní doby stále pouhou "ozdobou".
@SEFF
Myslím si, že ty věci co tam jsou zobrazené, tak jsou spotřebovány pro výrobu a ne že se vyrábí.
Voda, vůz, kola, obilí, pravděpodobně i koně.
Napadlo mě něco podobného jako Rodericka (viz PC settleři a oslové), ale systém přepravy tady funguje trošku jinak.
Domnívám se, že by to mohlo mít něco společného s bonusy.
Víc toho osadník uveze (víc vytěží).
Za pomocí exoprken, železa a kol bude možné vyrobit trakaře. Ale na co budou... to už nevím
dle obrázku bych tipnul, že bude vyrábět vozíky (trakaře) teď jsou dvě možnosti:
1 - na zrychlení / navýšení kapacity (navýšení se dělá řes bonusy, takže zůstává zvýšení rychlosti) výroby nebo
2 - obchodování mezi hráči (které se stejně provádí přes trh) taže dvojka je bl*ost.
Nebo je to třetí možnost a to ta, že to souvisí s expedicema a jelikož je nehraji tak mě to nezajímá
off topic:
všimli jste si třetého komínu z leva (nad deskami), že vypadá jako chlap s kudrnatými vlasy a úsměvěm od ucha k uchu?
Já jenom doufám, že se to expedic netýká. Poslední dobou se nevěnují ničemu jinému.
Bohužel snaha prosadit něco co se moc nepovedlo tu je na denním pořádku Nechceme kolonie hrát dobrovolně? Udělají je povinné. Urychlení dopravy bych bral, ale ještě víc bych bral něco na způsob epické na výrobu zbraní
Nakonec to bude továrna na strouhanku, protože pekárny jsou už na nic
Last edited by Marauder03; 29.06.15 at 09:40.