Vítejte u druhé části soutěžení, ve které budete mít za úkol hledat rozdíly.
Pravidla:
Vždy uvěřejním dva obrázky a na vás bude, aby jste našli pokud možno všech 10 rozdílů. Na hledání budete mít vždy celý týden. Počet výherců tentokrát není omezen ... stejnak se většinou zapojovali stále titíž hráči. Co ale tentokrát bude omezené, tak je počet pokusů na hráče. Každý hráč mi může zaslat poštou pouze jednu zprávu s výčtem nalezených rozdílů. Na případné následující úpravy už nebudu brát ohledy. Proto doporučuji, aby jste vaši zprávu odeslali až si budete jistí hledáním či až hledání zabalíte buď z nedostatku času nebo z marného hledání zbývajících rozdílů. Vaše zpráva nemusí být s kompletním výčtem všech 10ti rozdílů, pokud jich bude méně nebo pokud některé nebudou správné, bude vám pouze snížena odměna.
Odměna:
Za každý správně nalezený rozdíl získá každý hráč 100 žuly. Maximálně lze tedy v jednom kole získat 1000 žuly. Navíc se počet nalezených rozdílů z jednotlivých kol bude sčítat a na konci druhé fáze budou nejúspěšnější hledači odměněni budovami (vylepšené silo, vodní mlýn, silo a šlechtické rezidence). Předpokládám, že tato fáze soutěžení bude mít celkem 5 kol.
Závěrem:
Pro jistotu připomínám, že vaše odpovědi očekávám poštou, nikoliv zde! Pokud jsem zapomněl na něco podstatného či máte-li jakýkoliv dotaz, tak se na mě obraťte buď poštou nebo přímo v tomto vláknu. Jelikož se mě opakovaně nedaří nahrávat obrázky na web v plné velikosti, budu je umisťovat k sobě na Disk Google. Tam by to mělo být bez problémů.
Přeji všem mnoho zdaru a zábavy a jdu dokončit přípravy na spuštění prvního kola :-)
Lord Velitel Roderik, cech Night's Watch