Hmm,spíše bych uvítal kdyby už někdo udělal něco s hvězdou aby se stejné položky stackovali na sebe aby zbytečně nezabírali místo a nemuselo sepořád tolik rolovat při hledáni určité položky.
Nemůžu více souhlasit a to by bylo stran hratelnosti naprosto zásadní vylepšení (funguje to takto třeba u Anno online). Jenže chápu zas druhou stranu. Z toho, co mi na tenhle dotaz už BB_Kahsi kdysi odpovídal na globale bohužel vyplývá, že by se jednalo o radikální zásah do základního kódu hry a dovedu si velice dobře představit, že kdyby se to mělo zavést, tak řešení následných bugů způsobených zavedením stackování by programátory naprosto totálně vytížilo na spoustu měsíců, možná let.
Hmmm. Ještě mě tak ale vlastně napadá.. Máme tady test server a tam by se to dalo poměrně dobře, důkladně a bez jakýchkoli následků otestovat, jestli to funguje jak má. To je zas pravda... Pořád tady ale bohužel zůstává otázka programátorské náročnosti a to nejsme nikdo schopní odhadnout, možná ani BB_Kahsi ne.
Na test serveru jsem byl několikrát.
Nedokážete si ani představit, kolik tam je chyb.
Ostrá verze je oproti test serveru "Bezchybná".
Na testu kolikrát nefungovalo ani to, co tady běžně funguje.
K tomu bych chtel jen dodat. A kdy budou ta obe naleziste stejne velka, resp obe budou vyuzivat bonusu geologa nalezt vetsi naleziste?Pokud vylepšený geolog najde 2 naleziště, obě se zobrazí ihned.
Casto se mi stava, ze mi geolog najde sice 2 naleziste, ale to druhe je v zakladnim (nezvysenem tvaru). K cemu pak takove hledani??
Zajímavé a přínosné změny Jak ale píše LosAngel o oddělení bojových a bonusových zpráv, bych také uvítal.
A co se týče speciálních znaků, jsem nadšen že už se to vyřešilo, trvalo to hodně dlouho ale už chladím šampaňské Jupííí
Dovolím si, jako první z mnoha, postěžovat na nový font. Dokážu pochopit, že s přidáním nějaké nové věci do hry mohou nastat problémy a chyby. Co ale pochopit nedokážu, tak proč vývojáři zvolili zrovna tento font? Nebo je tady snad někdo, komu se toto malé, tenké, patkové písmo zdá lepší a čitelnější? Copak se nepodívali jak to vypadá na monitoru? Je to děs a tak jako jsme s Raviskem brojili pro opravu rozbitého fontu v únoru 2014, tak nyní, po 15ti měsíční "opravě" budeme brojit pro opravu opravy této nečitelnosti. A zřejmě né sami :-)
Jenom doufám, že jim to opět nebude trvat těch 15 měsíců!!!