Tipuji , že to bude vojenská budova v každém případě . Spíše tedy kasárna nebo bojová akademie na šestce, nebo budova pro nové jednotky třeba čaroděje nebo rytíře , i hlavní hrad na expedičním ostrově by to mohlo být.
Tipuji , že to bude vojenská budova v každém případě . Spíše tedy kasárna nebo bojová akademie na šestce, nebo budova pro nové jednotky třeba čaroděje nebo rytíře , i hlavní hrad na expedičním ostrově by to mohlo být.
To bude něco, co stejně nebude aktivní, jako moje plovoucí domy o velikonocích,které v nabídce byly , ale nemohl jsem si je koupit
to bude přístav, konečně začnem těžit tu ropu ))
Mě by se líbila jako nějaká církevní budova na výrobu třeba..... lékárniček??Nebo jak píše Jirka na čaroděje... doufám že bude pro všechny a ne jen pro ty co platí dia...
Výrobna dynamitu / střelmistrů / demoličních čet
vipada to jak nejaka citadela ci hradni pevnost.. neni spatne otazka jak velke to bude a co to bude davat
Taky si teda dovolím tipnout.
- Podle toho jak 3D model vypadá, tak se rozhodně jedná a hrad či zámek (jelikož má velmi podobné znaky jako hrady v Settlers 7).
- Podle vyjádření BB_Kahsiho se bude jednat o budovu mimo ostrov (popřípadě na ostrově, kde se momentálně nedá stavět) => takže buď bude uprostřed (jako bývá vánoční stromek) nebo bude vyčleněn nový malý sektor.
- Pokud to tedy sesumíruji, tak bych řekl, že se jedná o hrad ve kterém se budou nacházet generálové/maršálové a bude možné z ní posílat jednotky bez toho, aniž by se musely stavět tábory na ostrově.
P.S.: Tohle je spíše přání než tip.
Autor vláken: Deník dobrodruha SeFFa, Černé obchody ve stoce, Co by se mělo udělat lépe a jak!
Zakladatel cechu: S-o-F
mohl by to byt dlouho ocekavany koordinator pruzkumniku a geologu pro nastaveni automatickeho hledani lozisek / nasledneho pruzkumu to by bylo super ale zrejme jsou ty poddany neschopny
Taky to může být hrad, kde budou sídlit královští výběrčí daní a budou si brát 25% ze všech odměn a obchodních transakcí, které hráč uskuteční