V rámci velikonoční události jsem došel k úkolu "Všechna vajíčka!". Poučen z předchozích let jsem si maximum vajíček schovával ve hvězdě, přesto jich bylo jen 300 a úkol mi říká, že jich mám získat 800. 500 jich tedy chybí. Jak je získat, když jsem jen casual player a ne no life player?
- Nákup v obchodní kanceláři? Ne. Ceny jsou absolutně neralistické.
- Průzkumníci? Částečně. Při 4 průzkumnících a průměrném nálezu 30 vajec denně se jedná o cca 17 dnů, tedy 2,5 týdne.
- Předměty na mapě? Částečně. Při cca 10 vajíčkách za den jde samo o sobě o 50 dnů, tedy přes 7 týdnů.
- Cech? Nevím. V žádném nejsem a nebudu, protože jsem casual hráč a kamarády a partu (alias real life cech) mám ve skutečném životě, proč ho mít ve virtuálním.
- "Fiktivní" nákup od některého z kamarádů (a'la já ti prodám 500 vajec za 1 kámen a ty mi to pak prodáš zpátky taky za 1 kámen)? Absolutně ne. V době, kdy se kradou herní účty, není taková důvěra rozhodně na místě.
- Nákup za diamanty. Ano. Tedy, pokud máte dost diamantů a nešetříte je na útratu za něco prospěšnějšího. A o to asi Bluebyte jde, hlavně utrácet diamanty. Že mě to nenapadlo hned, že?
Další nápady? Nebo jste také toho názoru, že pro casual hráče je velikonoční událost tou nejhorší během roku, protože úkoly jsou nedosažitelné nebo frustrující?