Originally Posted by
Roderik
Nezvolil jsi zrovna šťastnou formulaci svého varování. Běžně prodávám na trhu věci za mince a v životě jsem o tom nenapsal na výměnu jedinou nabídku. Nevidím k tomu jediný důvod proč bych s tím měl začít. Pokud někoho baví "vykřikovat" na výměně svoje nabídky jako někde na tržišti, prosím, ať si to užije, já mu totu možnost neberu. Ale nemůžeš k tomu nutit ostatní!
Co se týče podvodníků, co se snaží zneužít nepozornosti ostatních hráčů, tak ti ve hře byli, jsou a budou. Osobně jsem kdysi také jednou naletěl, stačila chvilka nepozornosti a bylo to :-(. Jediná fungující rada zní: Zapojte při obchodování svůj vlastní rozum a PŘEMÝŠLEJTE! Od modů, respektive tvůrců hry se bohužel pomoci nedočkáte. Je totiž poněkud problematické takovéto jednání nějak postihovat. Každý může prodávat co chce a za kolik chce a je POUZE na kupujícím, jestli jeho nabídku akceptuje. Jak chceš rozlišit obchod od nezkušeného hráče, co nezná ceny od obchodu hráče, který se snaží druhé ošidit? Ano, některé případy jsou evidentní, ale jiné už tolik ne a kdo určí tu hranici? Kdo by měl tu odvahu určit, toto se ještě smí a toto už ne? Já rozhodně ne a pochybuji o tom že někdo jiný ano. Až příliš by to totiž zavánělo diktaturou. Je rozhodně jednudušší a podle mě i správné, nechat to na samotných hráčích. Jen ať pěkně použijí svoje mozkové závity :P