Ubishit nezklamal, samozřejmě, že to laguje blbě, protože začala akce velikonoce.Ještě, že jsem do této hry od začátku roku nevrazil ani korunu, nebudu financovat taková paka!!!!!
Ubishit nezklamal, samozřejmě, že to laguje blbě, protože začala akce velikonoce.Ještě, že jsem do této hry od začátku roku nevrazil ani korunu, nebudu financovat taková paka!!!!!
Last edited by Henrisek; 17.03.15 at 18:06.
Tak jsem byl ráno překvapen, že údržba byla OK. Po započetí eventu to taky ještě šlo, ale cca od 15.00 to jde do kopru. Asi jste nepočítali stím, že se začátkem eventu se přihlásí víc lidí.
Přesně, po aktualizaci to je totálně v loji. Dál třeba ve frontě na stavbu dám něco postavit a asi 1 min. nemůžu doplnit do fronty žádnou další stavbu. Předměty sbírek i po sebrání se po minutě objeví zpět, dá se pokračovat...
ja bych rekla, ze ma Ubisoft celkove nejake problemy, protoze kazda z jejich her bud laguje nebo se do ni clovek nedostane, eventualne prohlizec hodi hlasku, ze server nenalezen.
Kde soudruzi z NDR udělali chybu?
BB_Kahsi: vyřiď prosím programátorum, že dělat zátěžové testy serveru po dobu eventu je neslušné
Dále bych chtěl poinformovat, že nefunguje zobrazení bonusu a času do konce na mapě přítele.
haha... a to nekdo čakal, že to pojde po restertu na nový event dobre? a to je fakt velke prekvapenie, ze sa prihlasilo vice hracu nez obvikle
Vy, co jste pxxxxi v této hře vše co se dalo, se konečně probuďte!!! Takže nakonec za dnešní problémy můžeme my, hráči, kteří si chtěli zahrát? Táhněte do háje..
Změny 17. března a událost velikonoce.
To se zase pánům něco povedlo, Hra je opět skoro nehratelná, stejný problém jako při zavedení PVP. Co s tím? Oni to hráči nějak přežijou, budou nadávat, my jim napíšem že jich to hraje moc a bude. Akorát si nějak neuvědomujete, že ty peníze dáváme my.
Bilance prvního dne.
- 2x dobro BK -180 elitních vojáků, 150 kavalerie.
- Přesun z dobra na domovský ostrov a zpět, cca 3 - 5 min
- Výpadky hry, najednou to prostě napíše server je zaneprázdněn
- Generálové, záhadně se ztrácí, vím že jsem je odeslal, ale nejsou ani na dobru, ani na domovským, ani ve hvězdě. Prostě zmizeli. Asi toho maj taky plný zuby.
- stavět budovy, bourat, to chce prostě trpělivost. Bohužel většina už jí ztrácí.
Tak už do...le kupte silnější server, ať je klid a neplácejte nesmysly, že nás hraje moc, server má být tak výkonný, aby zvládl celkový počet registrovaných hráčů a ne sotva polovinu. Už to většinu lidí přestává bavit a Vaše omílání dokola, že vy za to nemůžete nikoho už nebaví.
Last edited by Cechys; 18.03.15 at 11:45.