Toto vlákno slouží pro diskusi o posledních změnách. Více zde.
Toto vlákno slouží pro diskusi o posledních změnách. Více zde.
Ahoj,
už máte finální podobu Velikonoc 2015?
Nebo ještě ne?
Dosud jsme čerpali info pouze z neoficiálních zdrojů (www.osettlers.com ; Wiki a jiné).
6x nacitat mapu na neco co by se dalo udelat na miste ? ne, dekuji.
Vážení osadníci,v úterý ráno neproběhne údržba serveru. Můžete bez obav hrát.
Mnoho z vás žádalo dekorativní předměty z dobrodružství.
Proto přijdou 3 červené stromy do hry, jde je koupit u Kupce, stejně jako školku.
Tento tyden nebo o výkendu to bude urcite zverejnené...
Je to trochu otravné behat hore dole z adventury na domacký ostrov a spet koli par bonusom, zberatelským predmetom. Ale ako mensia odreagovavačka je to fajn. Pre ciele, ukoly. Len skoda, že sa to neda otvoriť popri hranej, vojenskej adventure.
Je nějaký rozumný důvod, proč jednu údržbu (10.3.) nejsou žádné změny a druhou (17.3.) se toho bude měnit tolik naráz? Přidání scénářů, příprava Velikonoc, změna denních úkolů, změna obchodu cechu plus pár drobností. Možná jsem blbej, ale nebylo by lepší úpravy rozdělit do dvou částí a nehrnout to do hry všechno naráz? Nechci to přivolávat, ale čím víc věcí se dělá naráz, tím je větší pravděpodobnost, že se něco pokazí nebo se na něco zapomene.
Tahle situace tu není poprvé, že se jednu údržbu nedělá nic a následující je úprav habaděj. Inu, zřejmě máme schopné a neomylné vývojáře, kteří implementaci novinek do hry zvládají přímo bravurně a mohou si to tudíž dovolit :P
Roderik: ale to by pak nebyl BB aby přeci něco "nepokazil" . pak by si totiž neměli hráči na co stěžovat a plácat tady nebo na globálu játrama. připrav si hodně čokolády , obalit si nervy, snad aspoň většina starých věcí pojede normálně a nebude přidáno moc chyb.
Česky by to nešlo?NEW FEATURES
tak deni ukoly jsou pro me nyni uz defakto naprosto nezajimacou zalezitosti.. ne ze by predtim byli na tom dobre to ne ale k cemu mi je zelezna ruda a medena ruda.. jediny na co je to aktualne dobre je na achivmenty => ehm zrada ty jsou vlastne taky nepouzitelny..
jsem velmi zvedavy na to co umi novy "legenradni veteran" pokud je to vazne tak uzasna jednotka ktere dali napadeni nejslabsiho cile, splash, zivoty, moznost velet 200 jednotkam a damage odpovidajici 1/2 normalniho generala s kterym defakto nic nezabije pak se neda z hlediska matematiky hry pouzit v podstate nanic jineho nez jako taxi mezi ostrovama a nebo na zabijeni vlku na adventure bohatym brat.. tam by to jeste potencionalne mohl zvladnout
take jsem zvedav na vajecnou rezidenci a jestli vazne bude mit popku na prostoru 3*3 odpovidajici jen o neco malo vic nez panstvi za takovou cenu ze by se za to asi i panstvi dalo vyobchodovat.. mno necham se prekvapit jak to dopadne ze...
k budovam leelu 6:
zeleznou produkci osobne nevyuziju - je to ta cast hry o kterou bych se musel starat. Kdyz by byli levely recyklacek, skolek, boroveho dreva, neomezenych medenych dolu, tviren medi, vyrobce bronzovych zbrani, vyrobce kratkych luku tak tam jsem ochotny to zvazit
Jsme s muzem sami, kdo ma tak priserny lagy, nebo je nas vic? Odeslu geologa najit dul a 10 minut zadna odezva. Zrejme ma zas Ubisoft nejake problemy se servery :/.