Dobrý den,
I když je na dnešek plánována údržba a je psáno, že hra bude dostupná, od včerejška se nemohu připojit a hlásí to že server je mimo provoz.
zenno
Dobrý den,
I když je na dnešek plánována údržba a je psáno, že hra bude dostupná, od včerejška se nemohu připojit a hlásí to že server je mimo provoz.
zenno
Ahoj, prosím vyzkoušet vymazat dočasné soubory v prohlížeči, mělo by to fungovat.
Ahoj, vše vymazáno, flash player přeinstalovaný, ale stále stejný problém, zkoušeno ve třech prohlížečích (opera, chrome, IE), naběhne modré pozadí pak jen ikona: problémy s přípojením - připojení k serveru bylo ztraceno počkejte než problém vyřešíme
- dneska, kdo ví proč, se mi konečně podařilo připojit, bez problémů, hraju přes operu a hra běží, jen se nemohu dostat na opeře na fórum a neběží mi chat, ale alespoň jsem se přihlásil. Přítelkyně hraje přes IE a té tam občas vyběhne okno, odpojení od serveru, ale za chvilku zmizí a hra běží
tak mě na IE, Chrome a Firefoxu to neběží - spojení selhalo, čekejte, než problém vyřešíte. Když už se podaří přihlásit a zobrazí se domovská mapa, tak chyba nastane při pokusu vstoupit na jinou mapu (dobrodružství, ostrov přátel). Vše dle návodu jsem zkusila a problém stále trvá. Nějaká rada ? Děkuji
Kontaktujte podporu. Pokud jste jíž udělal/a vše, co bylo ve vaších silách (promazání cache, reinstal flashe, ...), tak už zbývá jen podpora.
podporu jsem již kontaktovala, ale zatím bez odezvy