1) Souhlasím, jako nový hráč jsem měl zcela stejný problém.
Navíc to bylo nechutně a nesmyslně drahý na diamanty.
Pokud účelem bylo donutit mě zakoupit DIA, tak se Vám to povedlo....
2) Nový hráč neměl šanci úkoly splnit.
3) Event se mi líbil, jako začátečník jsem mohl získat pár dobrých věcí.
Mno četl jsem tu toho hodněJako poslední věc co by mi vadilo bylo, že se mi na ostrově objevila velikonoční vejce - leč mohl jsem tam mít i fotbalový stadion, takže to mne až tolik netrápí
) Co se týče otevírání kalendáře, je to stejné jako vloni a ostatně o eventech všeobecně.. čas na otevření byl dostatečně dlouhý a i po té se dalo okno otevřít za dia.. Nebylo to podmínkou, to jen v případě, že jste chtěli mít i zmrzlé panství
Více mi vadí lagy, které se všeobecně projevují především na Býkovi.. To už je hlášeno od podzimu a nikdo s tím nic nedělá!!! Což je škoda a občas problém. Myslím si, že tu zazněla spousta dobrých názorů na vylepšení takovýchto eventů. Například by mohly být pro vyšší lvly těžší úkoly (platby větších obnosů, složitější dobro a podobně), za což by samozřejmě měla být i lepší odměna, protože odměna typu 200 mědi či uhlí je opravdu zbytečnost
Co se hledání dárků průzkumníky týče, tak je to obdobné.. Mě osobně nanosili průzkumníci dárků asi méně, než jiným, ale ani tak jsem nevěděl, co si za ně pořídit, protože co se odměn za dárky týče, je to jako s cechovým obchodem.. takže po nakoupení raritky, stopařek a recyklaček, jsem neměl zač je utrácet. O PvP asi nemá smysl se ani vyjadřovat, neb to je kapitola sama pro sebe.. Zbytečně drahé = nevýhodné.. Co se zde napsaných názorů týče, tak by bylo fajn, kdyby se na to vývojáři alespoň koukli a zkusili to nějak vyřešit do dalšího eventu, který bude jak většina předpokládá o Velikonocích.. Myslím si, že za tu dobu by mohli vymyslet pár užitečností do odměn
![]()
Ačkoliv je jasné, že těžko se lze zavděčit všem, stálo by za zvážení i to, že by se mohlo přidat třeba dalších 10 lvlůspousta lidí se na tom 50ém lvlu docela nudí
Jinak přeji mnoho úspěšnějších eventů a hodně zábavy během hraní!
![]()
Jako dobrý počin u letošních vánoc hodnotím zavedení hostiny tety Irmy. Škoda jen, že něco podobného není i pro epickou pilu![]()
Až na několik nových výrob v raritce není hodnocení vánoc tak růžové. Dárků bylo dost, nicméně vyšší lvl neměly co za dárky koupit - pár receptů do raritky a to jsem koupili ty které nevyužiju protože mne PVP ve formě v jaké bylo do hry implementováno nijak nenadchlo. Pro ty co měli raritku z lonska se ke koupi nabízely jen 2 stopařky a 2 recyklačky.
Možnost povýšit sila a nakoupit velké množství malty považuji za kanadský žert. Změny odměn na dobrodružstvích způsobily, že se "rostlinná výroba" přestala vyplácet. Mohl bych zbourat polovinu farem, sil, mlýnů a pekáren aniž by to nějak ovlivnilo chod ostrova. O koních ani nemluvím, padají stejně jako osadníci z každého dobrodružství (což poněkud nechápu, kůn je zde zbran !!!) tak že i jejich výrobu jsem odstavil
Asi bych dal přednost většímu sortimentu budov, včetně okrasných + dobrodružství která se daly koupit loni, jak nákupu malty která z mého pohledu bezcenná.
Poslední výtku bych měl k adventnímu kalendáři - v průběhu vánoc není na hru tolik času a tak bych asi upravil cenu pozdě otevíraných okýnek a změnil odměny na zbraně které se už jinak než výrobou nebo na trhu získat nedají velmi pozitivně hodnotím zmrzlé panství rozhodně lepší dárek jak věž z lonska resp předlonska, která nastartovala inflaci![]()
Last edited by Marauder03; 12.01.15 at 15:49.
já jsem byl relativně spokojen až na to PvP , spíš bych něaká lepší dobrodušstvý hlavně těšší a trošku rozumější odměny
dravím.
Názor na hru může být všelijaký, ale je třeba pochválit vývojáře, že se snaží hru někam posouvat a vymyslet nám zábavu . Opravdu jsem tomu rád a děkuji. Event hodnotím pozitivně. Samozřejmě že se nemusí trefit do hráčské chutě všem. Jsem odkojen klasikou tedy již Settler 1,2,3,4,5 na PC . Otázka tedy je, jak originálně by tato verze co hrajeme měla vypadat . Pochopil jsem, že eventy vycházejí z nějaké myšlenky a enginu, a z principu se to asi měnit moc nedá.V tomto duchu budou asi i následující eventy. Odměny budou asi předmětem nespokojenosti vždy, protože každý máme nějaké aktuální potřeby jiné, tak buďme tolerantní. Hodně zábavy všem hráčům .Ahoj