Reply to Thread
Page 4 of 5 FirstFirst ... 2 3 4 5 LastLast
Results 31 to 40 of 44

Thread: Vánoce - dojmy a reakce

Monde
    Kouzelnictví
    Quote Originally Posted by Jirsen View Post
    Není to k ničemu. Vyrobené bonusy pro event jdou hodit na starostu a dostaneš suroviny zpět.-)
    vzhledem k tomu, ze 90% jsem uz v dobru pouzil, tak to je sice hezke, ale opravdu k nicemu

Monde
    Kouzelnictví
    Quote Originally Posted by Paran View Post
    Proč nemůžu použít bonusy na adventuru s dárky i když je mám vyrobené? Jsem si ty adventurky šetřil, až si zapnu prémko a takhle tu mapku co mi běží můžu akorát zahodit. A pokud se změněj pravidla, tak můžu vyhodit i ty dvě co mam ve hvězdě.

Očekávám odpověď.
    Asik to bude mat neco spoločneho s Koncem 1 vanočního eventu. Do 8. ledna trebalo spravit vsetky vanocní dobra. Hoci sa to nepísalo v oznameni.

Monde
    Kouzelnictví
    Quote Originally Posted by Lucky_Thirteen View Post
    Mě osobně se nelíbilo, že pokud jsme prošvihli nějaké dveře v adventním kalendáři, tak se za dodatečné otevření musely platit diamanty. Je to trochu nefér vůči hráčům, kteří třeba svátky trávili u příbuzných, bez netu a nebo prostě neměli na hru čas, a pro lidi, kteří začali nově hrát.
    Bylo hodně vidět, že je to pro vývojáře skvělá cesta, jak z lidí vytahat peníze (spešl dveře, co šly otevřít jen pokud byly všechny předchozí otevřeny atd), což je velká škoda.

Jinak tohle byl můj první event a tak se mi líbil Dalo mi to příležitost do začátku získat pár věcí.
    to není nefér, to je správně. nemáš čas hrát? tak nehraj, ale doplať si co jsi zameškal

Monde
    Kouzelnictví
    Quote Originally Posted by Pificek View Post
    Nevyváženost kalendáře a úkolů. Po letech hraní je tu spousta hráčů s lvl 50 a plnými sklady harampádí. No a k čemu mi je 200 uhlí, když mám ve skladu 300k a v poště/ve hvězdě nouzovou zásobu 500k ? Proč tam není někde skutečně náročný úkol . Zaplatťe já nevím 100k kamene, 300k vody a 100k mramoru atd a dostanete třeba zmrzlou rezku, nebo rybáře nebo něco co je užitečné.
    To samé platí o průzkumnících. Mám všechny co mohli za celou dobu hry být, natahali toho řádově 20k dárků. Za co to mám utratit, když rozdávat se to nechce a malty mám ...

No prostě brblám nad stropem lvl 50, chtělo by to promyslet jak dospět k levelu 100. Nějakou náročnou cestou, aby to byla výzva - zábava i pro veterány. Nový soubojový systém - expedice považuji za nefunkční špatný vtip.

Ale za zmrzlou rezku jsme pochopitelně rád.
    souhlasím, žádný takový úkol není, aby stál za to. ať už věž nebo zmrzlá rezidence. mělo by to fajn nový význam, klikat si tady

Monde
    Kouzelnictví
    1) Souhlasím, jako nový hráč jsem měl zcela stejný problém.
    Navíc to bylo nechutně a nesmyslně drahý na diamanty.
    Pokud účelem bylo donutit mě zakoupit DIA, tak se Vám to povedlo....

2) Nový hráč neměl šanci úkoly splnit.

3) Event se mi líbil, jako začátečník jsem mohl získat pár dobrých věcí.

Quote Originally Posted by Lucky_Thirteen View Post
    Mě osobně se nelíbilo, že pokud jsme prošvihli nějaké dveře v adventním kalendáři, tak se za dodatečné otevření musely platit diamanty. Je to trochu nefér vůči hráčům, kteří třeba svátky trávili u příbuzných, bez netu a nebo prostě neměli na hru čas, a pro lidi, kteří začali nově hrát.
    Bylo hodně vidět, že je to pro vývojáře skvělá cesta, jak z lidí vytahat peníze (spešl dveře, co šly otevřít jen pokud byly všechny předchozí otevřeny atd), což je velká škoda.

Jinak tohle byl můj první event a tak se mi líbil Dalo mi to příležitost do začátku získat pár věcí.

Monde
    Kouzelnictví
    Mno četl jsem tu toho hodně Jako poslední věc co by mi vadilo bylo, že se mi na ostrově objevila velikonoční vejce - leč mohl jsem tam mít i fotbalový stadion, takže to mne až tolik netrápí ) Co se týče otevírání kalendáře, je to stejné jako vloni a ostatně o eventech všeobecně.. čas na otevření byl dostatečně dlouhý a i po té se dalo okno otevřít za dia.. Nebylo to podmínkou, to jen v případě, že jste chtěli mít i zmrzlé panství Více mi vadí lagy, které se všeobecně projevují především na Býkovi.. To už je hlášeno od podzimu a nikdo s tím nic nedělá!!! Což je škoda a občas problém. Myslím si, že tu zazněla spousta dobrých názorů na vylepšení takovýchto eventů. Například by mohly být pro vyšší lvly těžší úkoly (platby větších obnosů, složitější dobro a podobně), za což by samozřejmě měla být i lepší odměna, protože odměna typu 200 mědi či uhlí je opravdu zbytečnost Co se hledání dárků průzkumníky týče, tak je to obdobné.. Mě osobně nanosili průzkumníci dárků asi méně, než jiným, ale ani tak jsem nevěděl, co si za ně pořídit, protože co se odměn za dárky týče, je to jako s cechovým obchodem.. takže po nakoupení raritky, stopařek a recyklaček, jsem neměl zač je utrácet. O PvP asi nemá smysl se ani vyjadřovat, neb to je kapitola sama pro sebe.. Zbytečně drahé = nevýhodné.. Co se zde napsaných názorů týče, tak by bylo fajn, kdyby se na to vývojáři alespoň koukli a zkusili to nějak vyřešit do dalšího eventu, který bude jak většina předpokládá o Velikonocích.. Myslím si, že za tu dobu by mohli vymyslet pár užitečností do odměn
    Ačkoliv je jasné, že těžko se lze zavděčit všem, stálo by za zvážení i to, že by se mohlo přidat třeba dalších 10 lvlů spousta lidí se na tom 50ém lvlu docela nudí Jinak přeji mnoho úspěšnějších eventů a hodně zábavy během hraní!

Monde
    Kouzelnictví
    Quote Originally Posted by Paran View Post
    Proč nemůžu použít bonusy na adventuru s dárky i když je mám vyrobené? Jsem si ty adventurky šetřil, až si zapnu prémko a takhle tu mapku co mi běží můžu akorát zahodit. A pokud se změněj pravidla, tak můžu vyhodit i ty dvě co mam ve hvězdě.

Očekávám odpověď.
    Rovnaky problem. Posledne dobro som dostal 7.1., spustil som ho 8.1. a nemohol som pouzit uz vyrobene bonusy.

Monde
    Kouzelnictví
    Jako dobrý počin u letošních vánoc hodnotím zavedení hostiny tety Irmy. Škoda jen, že něco podobného není i pro epickou pilu

Až na několik nových výrob v raritce není hodnocení vánoc tak růžové. Dárků bylo dost, nicméně vyšší lvl neměly co za dárky koupit - pár receptů do raritky a to jsem koupili ty které nevyužiju protože mne PVP ve formě v jaké bylo do hry implementováno nijak nenadchlo. Pro ty co měli raritku z lonska se ke koupi nabízely jen 2 stopařky a 2 recyklačky.

Možnost povýšit sila a nakoupit velké množství malty považuji za kanadský žert. Změny odměn na dobrodružstvích způsobily, že se "rostlinná výroba" přestala vyplácet. Mohl bych zbourat polovinu farem, sil, mlýnů a pekáren aniž by to nějak ovlivnilo chod ostrova. O koních ani nemluvím, padají stejně jako osadníci z každého dobrodružství (což poněkud nechápu, kůn je zde zbran !!!) tak že i jejich výrobu jsem odstavil

Asi bych dal přednost většímu sortimentu budov, včetně okrasných + dobrodružství která se daly koupit loni, jak nákupu malty která z mého pohledu bezcenná.

Poslední výtku bych měl k adventnímu kalendáři - v průběhu vánoc není na hru tolik času a tak bych asi upravil cenu pozdě otevíraných okýnek a změnil odměny na zbraně které se už jinak než výrobou nebo na trhu získat nedají velmi pozitivně hodnotím zmrzlé panství rozhodně lepší dárek jak věž z lonska resp předlonska, která nastartovala inflaci
    Last edited by Marauder03; 12.01.15 at 15:49.

Monde
    Kouzelnictví
    já jsem byl relativně spokojen až na to PvP , spíš bych něaká lepší dobrodušstvý hlavně těšší a trošku rozumější odměny

Monde
    Kouzelnictví
    dravím.
    Názor na hru může být všelijaký, ale je třeba pochválit vývojáře, že se snaží hru někam posouvat a vymyslet nám zábavu . Opravdu jsem tomu rád a děkuji. Event hodnotím pozitivně. Samozřejmě že se nemusí trefit do hráčské chutě všem. Jsem odkojen klasikou tedy již Settler 1,2,3,4,5 na PC . Otázka tedy je, jak originálně by tato verze co hrajeme měla vypadat . Pochopil jsem, že eventy vycházejí z nějaké myšlenky a enginu, a z principu se to asi měnit moc nedá.V tomto duchu budou asi i následující eventy. Odměny budou asi předmětem nespokojenosti vždy, protože každý máme nějaké aktuální potřeby jiné, tak buďme tolerantní. Hodně zábavy všem hráčům .Ahoj

Reply to Thread