Originally Posted by
Roderik
SeFF: Mám na tebe pár dotazů. Skutečně si myslíš, že toto vlákno má budoucnost v podobě jakou má nyní? Původní myšlenka je možná dobrá a souhlasím s tím, že by mělo být místo, kam mohou zkušení hráči psát připomínky ke hře, poukazovat na chyby a nedostatky a zároveň navrhovat jak by to oni sami vyřešili. Od toho je předpokládám celá sekce "Nápady o nových věcech nebo změnách". Jednotná forma pro návrhy je také super, člověk tak má lepší přehled o co vlastně v příspěvku jde. Jenže za tu krátkou dobu co toto vlákno existuje (cca 2 měsíce) jsi do něj zařadil již přes 30 příspěvků. Další desítky zajímavých nápadů najdeš roztroušených všude po forum. Ty budeš také postupně přidávat? Už nyní je dosti otravné rolovat seznam těch třiceti návrhů až na konec, když se chce člověk kouknout na nově přidaný. A co teprve za další dva měsíce, až jich tam bude dejme tomu 50, ne-li víc? To už se ti na to každej víš co ... Nebo plánuješ nějaká "výběrová řízení", který návrh přidáš a který ne? To mi trošku smrdí, promiň.
Dle mého názoru by měl mít každý návrh na zlepšení svoje vlastní vlákno. Bylo by krásné, kdyby si i nadále vlákna zachovali jednotný tvar. Ale pochybuji o tom, že by to samotní hráči dodržovali a netuším zda by to mohl některý z MODů dodatečně upravovat do jednotné formy. Ale i kdyby tomu tak nebylo, je myslím přehlednější mít desítky vláken než jedno mega dlouhé. Vyřešené připomínky by postupně zapadali prachem, méně zajímavé návrhy by se posouvali dolů a pouze ty nápady, které tak říkajíc "žijí" by byli stále v popředí a na očích. Opravdu netuším, proč mám pokaždé rolovat přes již vyřešený návrh na například neodchytávající věže.
Zajímal by mě tvůj názor a co hodláš s tímto vláknem dělat do budoucna.
Roderik
P.S.: Ocením i názory kohokoliv jiného. Možná jsem jen vyjímka a šťoura a naopak většině hráčů tato forma vlákna plně vyhovuje. Kdo ví? :-)