Reply to Thread
Results 1 to 4 of 4

Thread: Zmeny na Dobrodružstvách

  1. #1

    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    12
    Monde
    Kouzelnictví

    Zmeny na Dobrodružstvách

    Dnes som sa rozhodol že napíšem na margo zmien v TSO
    Nevadí mi že za dobrodružstvá je menej odmien a že nás všetkých nútia do novej budovy na ťažbu Žuly lebo inak by sa nedalo ísť ďalej a zlepšovať budovy. Konečne dostávajú svoj zmysel aj mince ktoré nebolo treba ani vyrábať a bolo ich dosť. Pre tých ktorým sa zmeny nepáčia treba asi povedať len toľko nič nieje zadarmo. server na ktorom beží hra tiež niečo stojí. Táto hra nie je Facebook ktorému ponúkate zadarmo svoje osobné informácie (fotky polohu atď..) skrátka súkromie. Nie sú tu reklamy !!!! Pred začatím hry TSO som si spomenul na The Settlers ktorý som hrával na Amige 500. Beriem to ako hru na dlhé chvíle. KTO CHCE RÝCHLO HRAŤ MUSÍ NA TO MAŤ kupujte si diamanty .

  2. #2

    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    36
    Monde
    Kouzelnictví
    :-)

  3. #3

    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    41
    Monde
    Kouzelnictví
    Do hry jsem investoval ale s názorem nesouhlasím. Nový systém odměn postavil na hlavu ekonomiku. Nejde o zbraně, ale o výrobu obilí, koní, chleba a vcelku zbytečnou investici do škol. Osadníky z chleba nemá význam vyrábět nebo zdaleka ne v takovém množství jak dřív, běžné dobrodružství ztráty v podobě osadníků nahradí (1x dobro + 2x swap např na BK znamená že dostanu celkem 675 osadníků, ale ztráty mám kolem 500)
    Celkem dost diamantů jsem investoval do toho abych každý den nemusel stavět pole a studny - nyní mám tu klikačku zpět v podobě nalezišt a dolů hteré doplnuji po několika stovkách a to včetně tech které nepotřebuji, nicméně nějak se tech stovek nepotřebných odměn z hvězdy zbavit musím a združování položek do jedné a jejich následného vymazání z inventáře jaksi zapomněli přidat.
    Přitom stačilo nechat odměny tak jak byly, jen nahradit zbraně železnou rudou a mědí popřípadě nějakou jejich vyšší formou v podobě železa, oceli nebo bronzu, doplněné na nižších úrovních o uhlí na vyšších o střelný prach titan případně vozy. Borové a tvrdé klády využije začátečník, ale stěží vyšší lvl a přesto tyhle odměny padají všude
    Last edited by Marauder03; 18.12.14 at 12:08.

  4. #4

    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    7
    Monde
    Kouzelnictví
    Tak tady musim souhlasit s Marauderem. Naprosto vystizne, nerekl bych to lepe.

    Obcas si musim dat panaka, abych tu "klikacku" zvladl. Bohuzel to vede, krome te hracske zavislosti, i k zavislosti alkoholicke...

Reply to Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts

Společnost Ubisoft používá za účelem poskytnutí nejlepších zkušeností ze svých webových stránek soubory Ubisoft-Cookies. Pokračováním používání tohoto webu vyjadřujete souhlas s použitím souborů cookie. Další informace naleznete v našich zásadách ochrany soukromí.