Originally Posted by
stolpeto
3; Limitované predmety: Upraviť limit pre všetky limitované predmety. Príklad : Generál MMA nikto nemá viac ako troch a limit upraviť tak, že ani nikdy nebude mať viac ako troch, či už bude do ponuky niektorého eventu zaradený, alebo nie a tento limit upraviť aj u kupca. Kto chce čakať na niektorý z eventov nech čaká a dokúpi si ho za príslušné predmety, kto čakať nechce nech má možnosť si chýbajúcich dokúpiť za diamanty u kupca.
Ja osobne som si kúpil za diamanty 3x bezodný medený dol, tento je limitovaný počtom 3 a uvediem príklad,že bude v ponuke eventu vianoce 2015, nakoľko už tieto 3 doly mám nebudem si ho môcť kúpiť za darčeky a to je fér. Za darčeky si budem môcť kúpiť iné predmety,ktoré síce budú cez event mať limit na kúpu za darčeky, ale u kupca za diamanty budú bez limitu. Aspoň sa každý bude môcť sústrediť na to čo nemá a nie len hamižne bažiť po niečom čo má a už nepotrebuje (keby mal každý 6 týchto dolov úplne zanikne obchod s medenou rudou a tým aj trh a obchod medzi hráčmi prestane mať zmysel a pomaly zanikne. Týka sa to všetkého limitovaného a nie len týchto dolov).