Ahoj,tak jsem si dobyl jednu malou kolonii,zbyli me 2 jednotky z 520,coz je silenost.dostal jsem paradnich 2200 rudy a nejaky zbytecnosti.Presne jak pise Bombardos,mohl jsem si postavit 3 tabory,ale na mistech,kde je utocnik uplne pohodlne obejde,coz je tedy stupidita.Dale nechapu ten system u pruzkumniku,musel jsem jich vyslat 6,nez jsem dostal 1 tabor s exo drevem,jinak to nabizi jen uhli,tvrdy spalky a mramor.A za 7 dni me kolonie zmizi?To me tedy hlava uz vubec nebere,tak jsem utratil desitky tisic zeleznych cihel a oceli na 7 denni kolonii,pokud me ji tedy nekdo neukradne uz drive.Ja uz hraji od zacatku ceskeho serveru,takze uz mam velke mnozstvi budov a vubec zadne mistecko,takze neco zborit a postavit si nove budovy byl pro me problem,nehlede k potrebnemu mistu na nove generaly.Myslim,ze by Ubisoft nezchudnul,kdyby nam dole pod ostrovem nacmarali kousek melciny,kam bysme si ty marsaly dali.Dale je to dost stupidni system 2 ruznych jednotek,ale z 1 zakladu,takze mohli pridelat misto a nechat si koupit nejake uzasne rezidence,nebo aspon vice plovoucich domu,at to nestavime na ukor klasickych jednotek.Jinak by s temi lagy meli neco udelat,je to hruza.Absolutne nechapu zdrazovani vyroby zeleznych cihel,zbrani a dalsiho,kazdy ma hned problem s retezci,to nam chcete tu hru znechutit?Jinak ty ceny zbrani jsou opravdu nehorazne,coz je videt,jak raketove vylezla cena na trhu,myslim,ze by mohli byt zhruba na 20% stavajici ceny i vzhledem k vysokym ztratam a neadekvatni odmene.

Reply With Quote
stejně to nezjistí kdo mu to zebral), vše funguje jak snad má, jen jsem zkusil poslat jednoho maršála tak aby byl stažen, vše klaplo, paráda, jen byl po vitězství zase stažen dalším táborem, těch deset kroků k dalšímu táboru urazil rychlostí blesku ani jsem nestačil otevřit správnýho maršála, natož abych klikl na stáhnutí. Což oto, army měl u sebe dost i na další tábor, jenže on pokračoval boj s jednotkou kterou skončil na předešlém táboře aniž bych měl šanci si vybrat, hnus, jen jsem mohl koukat jak mi to chcípe. Budiž, jdu dál, u bosse jsou ještě dva tábory, tak jdu do dvojbloku, paráda načasování klaplo, maršál prošel na bosse a jde se do boje, první jednotky bojují, mu těch prvních 40 zařvalo jak mělo, ale pak najednou UI změnil jednotky, nečekaně a rychle, já tu možnost neměl, boj jsem však nakonec vyhrál. Sláva, postavím obranu na vyznačená místa a spustím jako kolonii.
.