předem se omlouvám třeba se na to už někdo ptal a jen sem to přehlédl ale v jednom úkole mě chybí najít bronzoví kotlík a přiznám se že na jednu stranu nevím jak ho mam sehnat. budu rád za jakoukoliv pomoc radu
předem se omlouvám třeba se na to už někdo ptal a jen sem to přehlédl ale v jednom úkole mě chybí najít bronzoví kotlík a přiznám se že na jednu stranu nevím jak ho mam sehnat. budu rád za jakoukoliv pomoc radu
Ahoj, asi nemůžeš najít bronzový kotel - ten můžeš najít jen na dobrodružství (pokud se tam objeví). Kotlík můžeš najít na svém ostrově. Obojí se dá taky koupit na trhu.
Ahoj, prosím ak som tu nesprávne - ospravedlňujem sa - poradí mi niekto ako získam natrvalo druhý slot na obchodovanie ? (Kupovať ho stále za diamanty alebo mince je neefektívne a obchodovať s jedným riadkom je pomalé)
Prosím napíšte mi do hry (ĎAKUJEM za pomoc)
Last edited by Casablanca; 25.11.14 at 14:56.
Más jednu ponuku free ostatne ti stoja mince. V jednej ponuke mas moznost dať až 4 sloty, ku prikladu 120.000 uhlí zá 192 mincí x 4slothy (4x je mozne tuto ponuku, transakciu uskutočniť. Dalšie ponuky na trhu si musis zakupit za mince.
Zdravím vespolek. Jsem tu nový. Chci koupit drahokamy a platit přes PayPal, ale nejde to. Chce to na mně e-mail a ten nejde zadat, nebo nevím kde ho zadat. za každou radu děkuji.
Ahoj,
toto většinou bývá registrací přes Facebook a nastavením nesdílet e-mail. Potom ho nemáme a bez e-mailu není možné poslat potvrzení o transakci, její číslo a podobně. Ve hře ten e-mail přímo nastavit nejde.
Jsou dvě možnosti: Přejít na přihlašování na hlavní straně, přes e-mail a heslo. Zachová se celý ostrov a vše okolo.
Podívat ne na nastavení na Facebooku a nastavit sdílení. Je možné, že bude potřeba odebrat a znovu přidat aplikaci TSO, aby se to aktualizovalo.
moc děkuji za radu, zkusím to
Ten Pay Pal nejde a to mám vše správně nastavený. Ještě vysvětlivku, co je to aplikace TSO.