Takže event je prakticky za námi, můžeme se pustit do hodnoceni (budeme předstírat, že BB stojí o naši zpětnou vazbu, člověk nikdy neví )
Začnu tím, co se mi líbilo:
- spokojenost s tím, co bylo možné získat za dýně; líbí se mi rybí farmy - graficky jsou povedené, pro nižší a střední levely určitě i užitečné, možnost získání 3 škol je slušná, trochu to sníží nároky na chleba při rekrutování; vylepšené sklady jsou otázka názoru, kapacita je dobrá, bohužel zabírají více místa a blbě se obestavují, pořídil jsem si i hrobku, aspoň budu mít kde ležet
- pozitivně hodnotím i to, že se daly využít sběratelské předměty, i když se to netýkalo strašáků a bylin, kterých má každý hafo
- zombíci jsou taky fajn, i když to byl nápad už odminula
- zničení golema a jeho vstávání z popela vypadalo efektně
Co si mi moc nelíbilo:
- tak především mi to celé přišlo dost nuda; jednou denně golem, nabufovat dýňová pole, sebrat předměty (dýně stejně moc nepadaly, stejně jako to, co bylo potřeba na výrobu bufů), průzkumníci dýně nenosili, takže nemělo cenu je posílat vícekrát denně na krátká hledání, z dober (udělal jsem dvě) mi taky žádná nepadla, tak jsem se na ně vykašlal, takže vlastně nebylo moc co dělat ...
- další výtku mám k použití titanové rudy, tedy něčeho, co se nedá vyrobit, k ničení golemů; nejdřív jsem to pochopil tak, že se dají vyrábět tři druhy vody a všechny se dají použít na všechny typy golemů a že se liší pouze jejich účinnost resp. potřebné množství, což mi přišlo ok (neměl jsem čas si to předem vyzkoušet na test serveru, takže jsem měl jenom info z vývojářského deníčku), pak se ale ukázalo, že to tak není a v zásadě tři dny před koncem už jsem neměl golema čím zničit (i tak jsem musel spoustu titanové rudy nakoupit), škoda
- poslední věc, která mi přijde žalostná, je reakce na různé chyby a problémy ze strany BB, ale to už je tak stará a ohraná písnička, že snad ani nemá cenu se o ní zmiňovat
Takže nezbývá než doufat, že vánoční event bude zajímavější a povedenější (no jo, naděje umírá poslední)