Myslím, že pokud to opraví v dohledné době, tak po chvíli dojde k přetížení serveru a hra bude nedostupná, jako se to stalo na začátku eventu. Tak spíš počítám, že pokud to spustí tak někdy pozdě v noci.
Ale rád bych se mýlil.
Myslím, že pokud to opraví v dohledné době, tak po chvíli dojde k přetížení serveru a hra bude nedostupná, jako se to stalo na začátku eventu. Tak spíš počítám, že pokud to spustí tak někdy pozdě v noci.
Ale rád bych se mýlil.
Tak jsem se zmýlil. Hra běží.
ani omylem
Ani slovo omluvy. Ani náznak řešení NEMOŽNOSTI se 14.4.2015 připojit do hry. Sedmý den skončil jen strohým křížkem.
Jak překvapivé, že hrají i lidi co ráno přijdou z práce (a hra už je nedostupná) a večer jdou znova do práce (a hra je stále ještě nedostupná).
PS - Jen by mě taky zajímalo, jestli se ti "skvělí" vývojáři tady u nás pochlubili do Německa obrázkem na kterém je panák s kladívkem??? Aby taky ve světě věděli jak my tu u nás "skvěle" hrajeme!!! Třeba bychom pak taky něco za to dostali!!!! :P :P
Od včera mě zlobí chatovací lišta,dnes na chviličku naskočila a poté neustálý restart-kde je zase problém??
Tak jsem byl nejprve 2x vykopnut s tim, ze server je zaneprazdnen a od te doby pri prihlasovani dostavam, ze v zone nastala chyba at to zkusim znovu... Coz samozrejme k nicemu nevede, takze utrum...:-(. PJS
ahoj co se deje , vyskakuje m istale - prntscr.com/avf7gq atd, vypraska to ven
Me to vyhodilo zatim 3x. Tomu se rika radost ze hry.
Ted to nejde asi nikomu opět to spadlo a nejde se dostat ani do HRY , ale už je info i na hl strance , tak za hodku to snad pojede , i ta pošta bude OK uvidíme.
ps: snad nám dájí za ty problémy , nějakou sladkou odměnu , jak okompenzaci