miško neboj,pošlou exokoš a velký kulový....nejvíc mě sštve ten zmrzlej železnej důl (povolenek nemám nazbyt) a zlatej na 5lvlu.... měli vydržet do 12:30..... teď už budou určitě oba dole....:/
miško neboj,pošlou exokoš a velký kulový....nejvíc mě sštve ten zmrzlej železnej důl (povolenek nemám nazbyt) a zlatej na 5lvlu.... měli vydržet do 12:30..... teď už budou určitě oba dole....:/
13,07, to budou
Mas to poradne plnit Muj zlaty dul spadne za 2 mesice, zelezny za pul roku a zulova jama taky asi za pul roku, takze z tohoto pohledu jsem optimista
Toto bylo vyvěšeno na Facebooku:Údržba 14. dubna
AKTUALIZACE 11:40: Jeden ze skriptů spuštěných během údržby stále probíhá. Zatím není možné odhadnout, kdy by mohl skončit. Jak prémium tak čas na dobrodružství bude prodlouženo o tuto prodlevu.
No jestli budou prodlužovat prémium do noci, tak spoustu pracujících naštvou stejně O doly ani tak nejde, ten zlatý jsem chtěl stejně shodit...
Mě naštěstí spadne jen to co spadnout může. I když zatím je spadlá celá hra komplet. Ten zlatý důl Sandři je k naštvání. A proto budeš ode dneška těžit u PVCS, ten to má ošéfovaný.
Ahoj, vím že to patrně nepatří do tohoto fóra, ale může mi prosím někdo prozradit, jak se dá doplnit žulová jáma? Zatím jsem se toho nedopátrala. Děkuji převelice
To by mohla, ja stejne strkam ++ do dolu jen aby to neprekazelo ve hvezde. Ale popravde by bylo hezke nahodit tydenni odmenu diamantu, protoze spouste lidi to napise, ze se nestihli prihlasit do 24hodin a zacnou odznova.
Univerzalnim pridanim. Bud za dia seminka nebo obcas dostanu z Krejciku. Taky to obcas daji za nejedouci hru, takze mas sanci to dostat dneska. Nebo zitra ...
neva + 250 na vše u kupce