Ahojky, jj mě to nejede pořád!!! A nic se neděje!! Zmůžou se tak akorát na to "poradit" všechno přeinstalujte a pak to půjde, jenže to je nebetyčná HOVADINA!!! Jak jsem už psala měsíc mám problémy se vůbec na chvilinku přihlásit!! Teď,pokud mi tam nenaběhne blb s kladivem, tak zas mám jen modrou plochu s obrysama mapy a tím to končí!! Nikdo tu není schopný rozumně napsat co s tím je a proč to už takovou dobu nejde!!! Vím,že v tom nejsem sama,mám ve hře spoustu kamarádů a těm to taky nejede!!!! Admini tady se zmůžou jen na to, aby se uráčili napsat, že máme napsat na podporu, proč to nezjistí oni sami co s tím je??? Od čeho tu jsou??? Jsou tu jen proto, aby odkazovali na podporu, pokud je tu někdo požádá o pomoc???? Hlavně, že vymýšlejí vývojáři další báječné boje, ale aby zajistili bezproblémový chod hry na to jsou asi krátký!! Kdyby každý makal tak jak "makají" oni, no potěš bůh, to by to vypadalo. Jasně, je to jen hra, ale pokud ji někdo někam dá k užívání, tak ať funguje!!!Jsem zvědavá jestli se někdo uráčí napsat, co s tím je!!!! Když tak mi alespoň napište, jak hru skončit, protože pokud to je takový paskvil co nehraje, tak s tím prostě skončím a najdu si hru, která bude fungovat!!!