2 Donnie43201 Obávám se, že přesně tak nějak to bude. Asi bych byl osobně v tomto případě pro řádný ROLLBACK na stav před pádem ze soboty!
2 Donnie43201 Obávám se, že přesně tak nějak to bude. Asi bych byl osobně v tomto případě pro řádný ROLLBACK na stav před pádem ze soboty!
Zdar ...tak už je to 24hodin co je hra nedostupná. Docela by mě zajímalo co se děje a bude li šance aspoň 5 min [HRÁT]
Tak co myslíte už to dnes půjde? Já měla dnes sbírat drahokamy a jelikož jsem se včera nepřihlásila, tak nic, chtělo by to obrovskou kompenzaci
Pondělí ráno a stále hra nejede... Ten sedmidenní prémiák, co jsem si před víkendem na zkoušku aktivoval, byl asi mým posledním, protože tady se jak koukám opravdu vyplatí...
Tak druhý den čekám a připojení stále nikde....Kdy to spustíte ? A KDO NÁM NAHRADÍ ty diamanty za přihlášení ?
tož co s tím děcka máte, že vám to nefunguje? alespoň by jste se mohli ozvat...
Ani já se nemohu při hlásit,včera celý den a dnes také ne i když udržba má začít až v 8 hod
furt dokola Spojení selhalo
Je nám líto, ale spojení se serverem "The Settlers Online" selhalo. Pokuste se prosím opětovně připojit. Jestliže problém přetrvává, navštivte prosím domovskou stránku a fórum, kde najdete další informace.
Pracujeme na řešení problému.
Nechcete si nechat nic uniknout?
Sledujte nás na webu Twitter a Facebook.
No mohli to říct dopředu, že jim to pár dní nepůjde, ale takhle to je docela pěkná dovolená :-)
Už do neděle 18.3. se nemužu připojit ke hře - co se děje ?