zase už to nejede....začne se načítat hra,přihlašovací fronta na 53vteřin a za minutu už je 3minuty... to vážně nejde jednou udělat údržba aby to fungovalo?
zase už to nejede....začne se načítat hra,přihlašovací fronta na 53vteřin a za minutu už je 3minuty... to vážně nejde jednou udělat údržba aby to fungovalo?
Fronta přihlašování: X z XXX Zbývající čas: raději se nedívat ... potěšeně totiž narůstá.
Podle očekávání se údržba zdá se nepovedla. Nevíte náhodou, jestli se nedá někde vsadit na "šikovnost" zdejších tvůrců? Mohli by z nás být boháči :-).
Při současných problémech ve hře bylo snad každému svéprávnému jedinci jasné, že taková dávka oprav naráz nemohla dopadnout dobře!
hm super už je fronta 12 minut....něják maj otočený počítadlo...
Sandro, mě už to ukazuje 6 hodin :-)))))
Pravděpodobné vysvětlení od vývojářů: Server je přetížen z důvodu přílišného přihlašování hráčů. Hra samotná je v pořádku, chce to jen počkat až nebude špička.
Odhadovaná skutečnost: Hra si dělá co chce a ani vývojáři netuší co by měli dělat. Ale nezoufejme, oprava opravy odsunuté údržby je jistě již v plánu!
P.S.: Zbývající čas se u mě udržuje v průměru na 5 minutách.
no asi nejsem jediná kdo by místo řady častých změn uvítal spíš důkladnou opravu přetrvávajících chyb....
Last edited by Sandro; 03.02.15 at 08:05.
Už jsem odseklej, údržba pokračuje .... :-D
nejde mi přihlásit po udržbě
udrzba asi jeste neskoncila ;-)