Ale u nás stále ticho po pěšině....
Ale u nás stále ticho po pěšině....
už mi došly díly Teorie velkého třesku, už by to mohli pustit :-(.
Zase pochybuji, že přišli nějáké díky za poskytnutí super hry, kterou může každý hrát zdarma.
chápu že se může něco pokazit,ale potom by asi bylo namístě informovat o tom co se děje a né že je ticho...pokud nědko oznámí že údržba bude končit v 7:00 a nestanew se tak,pak bych očekávala aspoň omluvu a nějákou info.... jenže tady se prostě slušnost vyžaduje pouze od hráčů....:/
To je taky fakt. Všichni chápem, že se mohlo něco stát, to je jeasné každému rozumně uvažujícímu člověku. Stačilo napsat hele sorry, trochu se to prodlouží, vyskytl se problém, nemáme dost pastí na kralíky :-D, nebo tak něco. Budem to opravovat jeste cca 5 hodin. Je to takový problém?
Zpráva Radia Jerevan :
Králíci na ostrovech odmítají zrušení akce.
Do úplného vyhubení všech králíků nebude hra spuštěna.
Klíííd, Sandří, vždyť máš jen jedny nervy :-) Ačkoli při myšlence, jak to tam bude vypadat po tak dlouhé pauze, taky dostávám osypky
teda pokud někdo ohlásí že údržba bude končit v 7:00 a nestane se tak,potom bych očekávala aspoň omluvu a nějákou informaci co se děje....jenže tady se slušnošnost vyžaduje pouze od hráčů....za chvíli budu muset končit a dostanu se sem zase až večer....kdyby aspoň zastavovali čas.... a to se ještě divěj že lidi nekupujou dia....:/
Taky to tak vidím, ale na druhou stranu se v práci dožaduji už týden, aby mi ajťáci udělali přístup k serveru, který ke své práci potřebuji a nefunguje mi tady tak jak má... taky žádná omluva a každý den jen nesmyslné výmluvy a odpověď no bude to asi v úterý, středu, noooo čtvrtek nebo pátek kulantní odpověď