Takže, především by hru zlepšilo, kdyby ste dodrželi stanovený pravidla. My pravidla dodržujeme, jakmile něco my ( hráči) uděláme špatně, tak hned nás okřikujete a dáváte nějaký ultimáta, ale u vás to tak asi neplatí. Vy si tady děláte údržby, který jsou nesmyslný, a potom si ještě ani neuznáte chybu. Nemluvím o to, že jsou ve špatnej čas, ale když napíšete že to bude začínat a končit tehdy a tehdy tak to tak má být ( kdyby to bylo semtam neřeknu půl slova, ale je to na denním pořádku). V ten den kdy byl event, sem měl spuštěný prémium, údržba byla načasovaná na 4 hodiny(zhruba) odpoledne, místo toho se údržba zapla v 6( první problém). Celou dobu nikdo neviděl nic, mysleli sme si, že údržba už proběhla a nevyhodilo nás to ( což už tak několikrát bylo co hraju), takže sme byli klidní. Zničeho nic to spadlo, bez oznámení a nic (druhá chyba). Jelikož sem měl koupený LS a v 8 sem měl být uplně jinde tak sem se musel chystat a neměl sem čas tady vysedávat. Člověk, od kterýho sem si koupil LS to ukončil bezemně ( třetí chyba). Psal sem do global nebo kam a odkázali mě na MODA a nebo na údržbu. MOD mi řekl že mám napsal na údržbu, že on stím nic nemůže a že mi to vrátíte. Tak sem napsal na údržbu, kde sem na odpověd čekal týden (možná!!!! čtvrtá chyba). Nevím jestli nepsalo moc lidí, po té údržbě.O to nende, ale je tam napsaný Pokud chcete přidat nějaké informace, odpovězte prosím na tento e-mail. Díky tomu budeme moci reagovat rychleji. tak su zvědavej, jak dlouho to bude tvrvat teď. Navíc mi bylo řečeno, že to není vaše chyba (pátá chyba). Tak ted si milí ti, co tady pro nás tu hru "udržujete" ,všimněte, kde sem napsal , že je první chyba. A vy mi napíšete, že to není váš problém. On na mě mohl počkat, ale enbejt té vaší slavné údržby, která proběhla ohodně pozděj než měla, tak všecko dopadne jak má !!! Takže si vemte vaše chyby k srdci, protože si chce někdo zahrát a odtáhnout se od reality a pobavit se a né se ***** nad vaší neschopností. Jestli uslyším nějakou výmluvu, tak okamžitě Vám to vrátím a je mi jedno jak. Na tu vaši slavnou údržbu už dlabu, protože tam se lidi neshromadijou a neudělaj Vám dusno. Tady sice možná taky ne, ale možná jo. A když jo, tak to třeba pomůže, protože každej na Vás nadává, ale kdo to dá pořádně najevo ? A co si z toho budete dělat, když to bude na údržbě a podobnejch hovadinách , kde si t přečtete a zazdíte to úplně něčím jiným... Tímto by se myslím ta hra zlepšila asi nejvíc s pozdravem hráč této hry kterej nepíše "spisovně" ale nedělá pravopisný chyby (projistotu... kdyby ste se začali zaobírat zase mím stylem psaní....