nojó asi zase někde "soudruzi" udělali chybičku...
nojó asi zase někde "soudruzi" udělali chybičku...
Je to sutný ale musím souhlasit. Minulý týden neměla být údržba vůbec a také jsem se v noci nepřihlásil. Nechápu proč dostáváme od BB info o údržbě když si dělají co chtějí a jak píše "Sandro" nikdo neřeší, že hráči počítají s informacemi, které dostanou...
Takže ještě jednou DÍKY BB ZA SKVĚLÉ PODMÍNKY PRO HRANÍ....
Jede mi Pohádkový hrad bez bonusu :-(
lidi já Vás nechápu, (skoro) každý úterý je údržba už kolik let, nechápu že vzhledem k následným chybám,bugům atd. je úterý jako den nepoužitelný...a vy pořád děláte stejný blbosti...asi máte naději že z každou údržbou se bude BB chovat líp ...ale už fakt to vzdejte A POUŽIJTE MOZEK !!!
To je fakt parada :-((( kdo mi nahradi fazole ktery prodelam v pohadkovem hradu? :-(((((
no nevím asi to bude tím že jede "údržba" něják nevidím že by jela taky oprava....po každé "údržbě" chyb spíše přibývá....(
Údržba je psaná od 10, ale připojit se nešlo už předtím (pokud je to údržbou). Takže když ti někdo dá špatné informace, tak to nejspíš chyba bude, že?
Začátek: 10:00 dopoledne (pozor, změna)
změna je tam napsaná,ale je to takový obecný že z toho člověk nic neví...nevim proč BB má vždy tendence údržbu posouvat sem tam...asi je baví poslouchat to brblání na forku :-D
Ahoj, údržba začala až v 10:00, stejně jako údržba Uplay. To byl i důvod, proč jsme to posunuli, aby ve stejný den nebyla jedna 2-7 a druhá 10-13. Proč se někteří nemohli připojit i dřív se teď zrovna šetří.