Uz 2 dny nemuzu nalogovat, stejne jako muj spolubydlici z vedlejsiho pokoje. Nemame nejaky ban a jak to muzeme zjistit? Nebo se jedna o problem Ubisoftu?
Uz 2 dny nemuzu nalogovat, stejne jako muj spolubydlici z vedlejsiho pokoje. Nemame nejaky ban a jak to muzeme zjistit? Nebo se jedna o problem Ubisoftu?
Včera večer takže asi i ráno to nešlo spoustě lidí těžko říct jestli je to na Ubisoftu, protože Anno pod stejným ověřováním fachalo.
Zatim to vypada, ze zablokovali hrace nehrajici z ceske IP. Sotva jsem pristal v Praze, hra fuguje
No já určitě hraju z ČR takže netuším proč by mě to blokovalo spíš měli prostě nějaký problém, ale to se člověk nedoví a když tak až ex-post.
opět se něco pokakalo nejde se přihlásit
- Aktuálně se nedá přihlásit.
- Zatím nemám informace o problému, ale nejspíše hra spadla ještě před údržbou.
- Doporučuji všem počkat až údržba skončí a pak se lognout (13:00).
http://prntscr.com/4ttadi
Vážení osadníci,v úterý ráno neproběhne údržba serveru. Můžete bez obav hrát.
Mnoho z vás žádalo dekorativní předměty z dobrodružství.
Proto přijdou 3 červené stromy do hry, jde je koupit u Kupce, stejně jako školku.
no to je dobrý doporučení....kdo mi nahradí popadaný doly na vyšším levlu a výrobu běžící naprázno? teda tohle je snad nejhorší způsob "údržby" jakou sem ve hrách zažila....většinou komletně zastavují po dobu údržby čas a to většinou trvá údržba jen pár minut a né hodiny jako tady...
já sem ráno eště v 6:45 byl online, všechno fungovalo, až po znovunačtění stránky to nešlo (cca v 7:15)
copak o tu výrobu, spíš aspoń info od kdy do kdy
Taky se přidám. Chyba v zóně. Napsal jsem na podporu.