zdravím, jsem přihlášená na domovské stránce, jakmile dám "hrát nyní" tak se mi objeví pouze bílá/modrá obrazovka a nic, a to i po delším čekání... už od včerejška... pls help. děkuji.
zdravím, jsem přihlášená na domovské stránce, jakmile dám "hrát nyní" tak se mi objeví pouze bílá/modrá obrazovka a nic, a to i po delším čekání... už od včerejška... pls help. děkuji.
Promazat cache, vypnout pluginy prohlížeče (zlobí hlavně ty na zachovávání soukromí a blokaci trackerů), funguje to v jiném prohlížeči nebo stejný výsledek?
Cache promazana vc. pluginu (chrome), porad stejny vysledek, zkousela jsem se prihlasit i na jinym PC, porad nic. Zkousela jsem i explorer, stejny vysledek :-(
Do hry se prihasim nacitani rovněž uspesne ale jen do te doby kdy naskoci nacitani mapy v tu chvili to hodi na strance se vyskytla chyba nelze nacist zkuste to znovu.
Hra mi sstale nejde ikdyz uz jsem zkusil vse. Při nacitani mapy me to hodi v této zone se vyskytla chyba zkuste to prosim znovu. Poradi me někdo co s tim delat ci cekat az do udrzby zda se pak chytnu????
Většinou se chyba v načítané zóně automaticky opraví v nočních hodinách. Zkus to zítra, mělo by to už jít. Případně doporučuji napsat na podporu, nejlépe i s popisem co jsi dělal těsně před uzamčením zóny.
Diky za info ale stále to same .((