Mám stejný problém, plánuji si posílání průzkumníků 2x denně. od údržby posílám jen 1x protože se časy protáhly. Doufám že se tato 20% NEvýhoda zruší. Navíc se hra od údržby velice, ale velice zasekává.
Mám stejný problém, plánuji si posílání průzkumníků 2x denně. od údržby posílám jen 1x protože se časy protáhly. Doufám že se tato 20% NEvýhoda zruší. Navíc se hra od údržby velice, ale velice zasekává.
Last edited by lukas84cz; 24.09.14 at 11:48.
Ahoj, tak aktualizace, omlouvám se za nepřesnost. Podle mých aktuálních informaci:
Pokud průzkumník nemá dovednosti na zrychlování, tak je JE jenom grafické.
Pokud průzkumník má dovednosti na zrychlování, tak se zdá, že u nějakých druhů hledání může být chyba.
No potvrzuji u průzkumníků, naprosto jim to maže bonusy z knížek u velmi dlouhého hledání, takže místo 21 hod. a nějakých drobných se vrací až přesně po 24 hod.
Takže se jim to až tak úplně nepovedlo s tím vylepšením... Doufám že toto "vylepšení" do týdne zase zmizí...
Kashi, ja bych rekla, ze je chyba u velmi dlouheho (jak tu psali jini), dlouheho a stredniho - mam overeno.
No, koukám, že v tom bonus nesmyslu nejsem sám. Jen chci podotknout, že se nic nezlepšilo a stále mi všichni přicházejí o dost později než před bonusem.
No tak tohle je vynikajici pristup - neco zkazim a klidne necham lidi nastvany tejden, nez abych to, co se nepovedlo odstranila? Uzasny, fakt ze jo.