To v pravo dole vyzera ako stajna na produkciu kavalerie. Zeby aj nove jednotky na vyrobu? Alebo nejake nove budovy na vyrobu jednotiek bez surovin? Alebo iba zmena dizajnu sucastnych budov?
To v pravo dole vyzera ako stajna na produkciu kavalerie. Zeby aj nove jednotky na vyrobu? Alebo nejake nove budovy na vyrobu jednotiek bez surovin? Alebo iba zmena dizajnu sucastnych budov?
Kdepak, kdyz se zadivate pozorne zjistite, ze je to veda pro generaly, takze konecne po roce jsme se dockali
Nové tábory banditů na dobrech
tak vidím obrané věže a kempy lučištníků, kasárna a překvapují mě římanské orlice... buď pvp na jiném ostrově než domácím a nebo nový nepřátelé ovladané systémem (pvc) kteří budou čas od času napadat naše ostrovy????
Jsou to nové zbytečnosti do hry, díky kterým si myslíte, že dostanete z hráčů víc dia a díky kterým budete další rok opravovat nové chyby ve hře tím vzniklé.
A mohla by díky tomu začít údržba 2x týdně a zvětšit lagy.
Kdy radši zapracujete do hry věci, co jste hráčům slíbili?
Jako např. zvětšit rekrutování z 25, suroviny z dober přímo do skladu a další...
Já myslím Ampala, že si jen moc stěžuješ...buď ráda, že vůbec něco nového dělají
ampala je chlap a ma tak trosku pravdu aj ked nove veci prijimam na ozivenie v celku rad dufam ze to je predzvest na PvP aj ked to asi nebude no neviem ako bude ta veda na generalov spracovana o co tam pojde :-)
Novinky jsou fajn, ty vítám. Jen to nesmí být novinky, co degradují hru.
Jako např. připravovaný nový super systém bojů, který je děs běs. Např. u dělostřelců nastavit damage 1-160 s přesností 90%,... noo tomu říkám parádní střední kvadratická odchylka, to se to bude bojovat. Co útok, to loterie, co blok nad 2 kola, to loterie... Těším se, až to bude na ostré verzi Jsem zvědav, co to udělá s hratelností hry a jaký bude poměr spokojenost/nasranost hráčů.
Viz. test server.
Tohle asi nebude roky slibované PvP, páč nic neprošlo testem a že by hned hurá akce do ostého???
Ale podle toho, co BB předvádí, to budou jen prach obyčejné nové skiny budov.
PvP je pro mě moc velký oříšek a mraky práce.
Jsou rádi, že jakž takž zvládají údržby.
Nu, jsem zvědav co to bude, tož uvidíme
Last edited by Ampala; 22.09.14 at 14:21.
neakceptujem presun na ostrov bez lode a tam treba pristav to tu strasbe chyba podla mna :-)