Jojo, kde sou ty časy kdy to v jednu vyply a v pět šest ráno nahodili.
Jojo, kde sou ty časy kdy to v jednu vyply a v pět šest ráno nahodili.
pravda, sem mohla přidat i foto D nic padám něco dělat protože narozdíl od Admina Malibua mám co dělat
Pá Casiopea, já tu možu sedět jak on do doby než se mi malá vzbudí. Pak budu mít lepší věci na práci. A třeba se to pak možná i rozjede.
po tolika letech praxe muzu rict ze tohle je takovy slaby odvar oproti nekterym udrzbam, ktery jsem zazil
aspon mi to dava cas udelat si poradne pripravu na obed, uklidit par veci a tak, musite to brat z ty pozitivni strany
a jeste jsem se chtel vratit k
myslim ze mam nacteno vic nez prumer lidi tady, a mam dokonce nacteno tak, ze bych rekl ze puvodne byla hlasena od 2:00 rano, mam nacteno tak ze je znamo jak se tyhle veci (ne)komunikuji. Tenhle thread je spis takovym uvolnenim pro lidi, co to nemuzou vydrzet a chteji si pokecat. ostatne to ze se muze udrzba prodlouzit ma asi stejnou informacni hodnotu jako nenapsat nic (a ted to myslim ciste z informacniho hlediska)
Last edited by Nexal; 05.08.14 at 10:20.
Vážení osadníci,v úterý ráno neproběhne údržba serveru. Můžete bez obav hrát.
Mnoho z vás žádalo dekorativní předměty z dobrodružství.
Proto přijdou 3 červené stromy do hry, jde je koupit u Kupce, stejně jako školku.
Nexal, co dobrého budeš vařit. Dej inspiraci na zítra.
Lidi nebojte,support nám ztráty určitě vynahradí
Vážení osadníci,v úterý ráno neproběhne údržba serveru. Můžete bez obav hrát.
Mnoho z vás žádalo dekorativní předměty z dobrodružství.
Proto přijdou 3 červené stromy do hry, jde je koupit u Kupce, stejně jako školku.
uz to trocha presiluju :-/
Malibu42..jo tu vetu jsem cetla...ale 3,5 hodky prodlouzeni je fakt uz docela dlouha doba :-( Mam rozjete dobrodruzo a jestli me kvuli nim dojde premko,tak me pekne nastvou :-(((((((!!!!!!!