Já jsem zase znechucen tím, že podvodníci můžou hrát dál a když jsou nějakým nedopatřením potrestaní, tak si ještě přijdou stěžovat.
Já jsem zase znechucen tím, že podvodníci můžou hrát dál a když jsou nějakým nedopatřením potrestaní, tak si ještě přijdou stěžovat.
mno zapominame na prvotni vec: k problemu nemelo dojit, brano rize najivnim zpusobem kdyz hra umoznuje kliknout na sklad a da ti ho vice nez jednou je to chyba nebo umysl autoru? uz udelali tolik naprosto zvracenych napadu ze se nelze divit ni jedne z techto variant..
Podvodnici jsou spis pro me lidi co podvadi pri obchodech a tim zneprrijemnuji hru ostatnim ci prez upravu packetove komunikace vyuzivaji chyb hry (jako ze tahle jich ma dost uz jen kdyz laguje). To ze si nekdo naklikal bambilionn skladu a mel ochotu je vratit v tom bych nic zavadneho nevidel. V tom ze do hry opetovne pousteji netestovane scripty ano..
Když někdo měl ochotu je vrátit, tak na to měl 2 týdny. Pokud se tak nestalo, tak v tom moc ochoty není.
Ověření, jestli sklady ve hvězdě jsou nebo ne je velmi jenoduché.
a co kdyz nekdo byl na dovolený a pak nato zapomel ?. To je muj přiklad kamarada. Nešlo by ani tak o ten učet byl nejakej 40lvl ale mel tam jámy a jinak to byl poctivej hráč. Nadruhou stranu je dobře že se to tresta.
Za jak dlouho budou účty, pokud tedy, odblokovány? Abych věděl jestli to má cenu zde ještě nahlížet a nebo se rozloučit se hrou nadobro?
Díky Kahsi
videl bych to na http://www.thesettlersonline.cz/cs/n...4%9Bda-podpora
tam už jsem psal a nic extra mi neodpověděli. Spíše ne to, co bych rád viděl.
Pěkné vánoce všem, odblokovali už někomu, kdo měl předtím stejný problém jako já s těmi vylepšenými sklady, účet? Mi ještě stále ne, a navíc je tomu skoro týden, co jsem po dlouhé době psal na podporu ( předtím naposled 7.8.14), a ani zatím neodpověděli.
Díky za odpověď.
Přeji klidné vánoce a šťastný nový rok.
S pozdravem Scoty McSedler.