Pokud postavíte Bezedný důl na měď na ložisko mědi, které lze těžit rychleji, tak jeden cyklus (bez dopravy) trvá jen 1:30.
Asi hledám fakt špatně,ale nějak nikde nemůžu najít ty dva různé způsoby na předání velitele
Můžete mi prosím poradit?
Omlouvám se-už jsem na to přišla :-)
Last edited by SirNeNe; 25.08.13 at 16:05.
Mám dotaz ohledně Bílého hradu, hledal jsem, hledal, v pár vláknech se řeší, nicméně odpověď která mne zajímá nenalézám. Dnes jsem z BB obdrže čtvrtý bílý hrad, tři mám na ostrově postavené, fungují. Tento čtvrtý ale se nezačne stavět, jen zabere plochu a jeho stavba neprobíhá. Zkoušel jsem jej i zbourat, jde to do hvězdy se vrátí, zkoušel jsem jej darovat kolegovi (pokud je limit 3 na jeden ostrov ok dám jej pryč, ale nelze nabídnout výměnou hráči ani do trhu) ale co s ním, jestli jej nemohu využít, darovat( vyměnit) či prodat? Jedná se o chybu, nebo je takto hra nastavena?
Ahoj, jedná se o chybu, nový bílý hrad (pozná se podle jiného popisku) aktuálně nejde postavit.
Myslím, že autor to myslel tak, že se přímo ze hry o budově vůbec nic nedozvím.... Takže nějaké info se dozvím, až když ji dám stavět a když ji dám stavět, tak už mě to stálo suroviny.
Například jak dlouho se budova staví, jakou má spotřebu surovin apod.
PS: ano, když už vím o stránkách osettlers.com, tak je to snažší.....
Mimochodem jsou to super stránky !!!