Ahoj,
konec je 15.7., opraveno v deníku, v měsíci byl překlep.
Ahoj,
konec je 15.7., opraveno v deníku, v měsíci byl překlep.
Bude konec udalosti dvoufazovy jako v minulosti, nebo tentokrat se vypne vse najednou?
Bude k dispozici nejaky zpusob, jak se po konci eventu zbavit nepouzitych bonusu (aby nezabiraly misto v inventari) nebo eventovych sberatelskych predmetu?
Vypne se vse najednou.
Som veľmi rozhorčený, načo ste dávali dve rôzne možnosti, keď v oboch treba "botu" a boty ste v hre rozdávali len ako vzorku. Mám niektorých predmetov na tisíce, ale boty, kopačky a struny mi chýbajú. Máte v tom veľmi zlý systém pre hráčov a dobrý biznis pre seba. Kúpil som veľa "Stefanovych sportovnich skrinek" a nepadlo mi nič z toho, čo potrebujem a mám podozrenie, že je to všetko jeden veľký podvod a ak sa mi nepodarí od Vás získať predmety, ktoré mi chýbajú do konca udalosti, tak skončím hru a budem Vám robiť anti reklamu.
zdroj bot byl elegantni akorat kdyz nahodou padli k krejcich.. jinak je to obtizne zbozi
pruziny podobne jako boty
kopacky padaji dost z prruzkumniku nato abych je osobne neresil
sportovni skrinky jsou jen vyhozene diamantky alespon dle meho osobniho nazoru.. protoze ma cenu velmi malo zdroju a diamantky se blbe ziskavaji
Chtěla jsem se zeptat, co bude s těmi odměnami v kalendáři? Všechna okna otevřená a odměny nikde?
jaky odmeny? pokudy myslis ty zlaty dvere tak tam sis mela nejdriv vybrat a pak znova kliknout na to okno
To jsem udělala. Všechny okna jsem měla otevřený a ty zlatý potvrzený.
a klikla jsi po potvrzeni znova na to okno aby sis tu vybranou vec prevzala?