Dobrý den,
mám problém s úkolem Výkop!! (zahajte tréningový zápas) Mám ho již zahájen a dokonce i dokončen, ale přesto se mi tento úkol nechce započítat.
Dobrý den,
mám problém s úkolem Výkop!! (zahajte tréningový zápas) Mám ho již zahájen a dokonce i dokončen, ale přesto se mi tento úkol nechce započítat.
Ja mam zase obrovsky problem s botami a slupkami,proste nepadaji.Kdyz je najdu na ostrove,je to vetsinou 1 kus,pruzkumaci je nenosi,z dober nepadaji.Nebo se nekomu zda,ze kdyz mam kolem 1K na chranicich,trave,oleji,kopackach a nevim ceho jeste,ze je to normalni?Az skonci event,budu mit od kazdeho pocitam nekolik k a techhle surovin nic,ptala jsem se i jinych hracu a boty proste nepadaji,to same slupky a barva.Takze zase narodni umelci z BB zazarili.
Ahoj . zmizelo mi fotbalové dobrodružství, které jsem ještě nedokončila a tím pádem nemůžu pokračovat............. co ted????
Ja zas kazdy den mam jenom dalekohled,barvu a obcas slupky.A pruzkumnici nosi jenom travu nebo nic.Kdybych nekupovala zbytek na trhu, tak jsem doted neukoncila fotbalove dobrodruzstvi 1.Zas jedna nepovedena atventura.
Konec události bude jen jeden?
15.6. je asi nepravděpodobný konec
Jasně, ten červen je jen upozornění na překlep ve výv. deníku.
Ale většinou (co si pamatuji) měli události konce dva - ten 2. o týden později u kupce