já jsem z toho plnění zápasu nějak zmatená...nějak ne a ne přijít na to, jak ty hráče porazit
já jsem z toho plnění zápasu nějak zmatená...nějak ne a ne přijít na to, jak ty hráče porazit
já si tady jen tak v klidu archeoložím
treningový zápas jsem uhrál a v ukolech mám znovu treningový zápas, je to chyba nebo ho nekde mužu sehnat. Ukol uhrát treningový zápas není splněn
mám ten samej problém. tréninkovej zápas dohranej, ale pořád se znova objevuje.
chtělo by to občas použít kouzelné tlačítko F5
to není kouzelným tlačítkem nevím zda to dělá všem ale rozhodně těm kteří to měli rozehrané před tím než event zastavili a nechali to do další údržby tak jako já, tím pádem se po odhlášení a příhlášení nebo večer vypnutí ráno zapnutí a najetí do hry to dobro v knize úkolů objeví znova, jasně stačí ho navštívit a ono se zruší a podle mě tam bude zítra zase prostě chyba zůstalo to někde viset
díky za radu, Valdo, ale to nepomáhá .. ani odhlášení a přihlášení, ani restart kompu ani Ccleaner ... ba ani kladivo
Já jsem zápas dohrál a v úkolech mám stále že mám zahájit tréninkový zápas. Jak ho mám zahájit, když už jsem ho dohrál??
Nevíte někdo kde vemu ten "první zápas" ?
První zápas bude k dispozicii zítra 15tého. V kalendárý je 7 zelených okienok, kde bude k dispozicii, tých 7 fotbalových adventúr.