Jj a někomu zůstal v aktivních i když už je dokončený. I když se smaže v úkolech, naskočí tam znovu
Jj a někomu zůstal v aktivních i když už je dokončený. I když se smaže v úkolech, naskočí tam znovu
Mě se podařilo spustit tréningový zápas ještě před tím než jsem měl na ostrově suroviny na taktiku, na druhý den jsem se na něj už nemohl dostat, ale dostal jsem tréningový zápas znova, spustil jsem ho, nastřádal jsem a zpracoval suroviny na zápas a až pak mi přišel úkol spusťe tréningový zápas a samozřejmě nemůžu úkol splnit
Mám podobný problém, v podstatě jsem pustil tréningový zápas dvakrát, před úpravama a po úpravách. Jeden jsem dokončil a splnil tak úkol, ale druhý tam stále visí.
Nejde ukončit, ani navštívit abych ho dokončil a díky tomu nemůžu začít žádný jiný dobrodružství. Prosím o rychlé vyřešení. Kamarád Karlos_The_Big má naprosto stejný problém.
Zdravim,
netusim, jak splnit ukol Skaut sampionatu a nechat pruzkumnika donest ramenni chranic z kratkeho hledani pokladu, kdyz z kratkeho hledani pruzkumnici nic fotbaloveho nenosi. Ze by chyba? Kdo stihl vyslat na kratke hledani pri prvnim pokusu zavedeni eventu, ten pry ma splneno.
Prijemnou hru,
Yetta
Edit: Prave asi po dvacatem kratkem hledani prinesl pruzkumnik i neco fotbaloveho. Bohuzel prilbu :-)) Nicmene o chybu zjevne nejde, pouze o prachbidne procento pravdepodobnosti.
Last edited by Yetta; 15.06.14 at 12:02.
Yetta - máš hold smůlu, mně donesl ten ramenní chránič hned na poprvé
nakonec se stalo to, že jsem "tréningový zápas" dohrál ale stále mi vysel úkol "spusttě tréningový zápas", následně mi samozřejmě naskočil úkol "vyhrajte první zápas šampionátu". Tím, že jsem spustil a dohrál "vyhrajte první zápas šampionátu" se mi splnil úkol "spusttě tréningový zápas" a úkol "vyhrejte tréningový zápas" či co to bylo. Už jsem dohrál i "poslední zápas šampionátu" a úkol "první zápas šampionátu" mám stále nedokončený, což je logicky volovina.
Byla by možnost mi úkol "vyhrajte první zápas šampionátu" znova přidělit, klidně bez surovin za výhru? Chci to mít jen uzavřené a nepřijít případně o míče za splnění celého questu "Turnaj"
Ahoj,
oba úkoly události, které se nesplní, i když je dokončeno příslušné dobrodružství, se ukončí příští týden při údržbě, 26.6. Samozřejmě jenom za předpokladu, že to dobroduružtví bylo vyhráno na tom danám účtu.
BB_Kahsi
Koupila jsem si kdysi u kupce dobro Poslední zápas. Dnes jsem ho chtěla vyzkoušet. Poslala jsem tam generály a vojsko podle návodu a ejhle! Na ostrově není ani jedna přistávací zóna. Generálové vyložili jednotky a zůstali viset na moři. Co s tím? Musím dobro zrušit a přijít tak o peníze, které jsem za něj utratila? Kdo mi nahradí ztráty?