Zdravím všechny, mám dotaz. Založil jsem si dle n ávodu účaet ma kicktipu, email mi přišel, ale nikde nemohu najít možnost výběru přezdívky a tudíž ani nemohu tipovat. Pomůže někdo?? Díky
Zdravím všechny, mám dotaz. Založil jsem si dle n ávodu účaet ma kicktipu, email mi přišel, ale nikde nemohu najít možnost výběru přezdívky a tudíž ani nemohu tipovat. Pomůže někdo?? Díky
Asi jsem taky nějakej dutej, ale nikde tam nemůžu najít nastavení přezdívky. Pomůže někdo?
klik na Tippabgabe
a protože já už nick mám tak nevím jak je tam přesné znění vyskočí stránka, kde se píšeš že nemůžeš tipovat pokud nemáš přezdívku a ještě nějaké kecání kolem
dole pak cca ve dvou třetinách je takové políčko tam si vepíšeš přezdívku jakou chceš používat pokud je obsazená přidáš za ni _CZ a klikneš dole na potvrdit no a pak znova na to tipování a už můžeš tipovat, ideálně si to celé hod do google překladače a je to :-)
Tak to jsem asi v knedli. V ENG je to placing tips a tam mam LOGIN, značku zákaz vjezdu v tomto směru a "This page has been blocked by the administrator." a podtím kolonky email a pasword a jestli jsem zapoměl heslo nebo se chci zaregistrovat Žádnej nickname nikde...
Uhodla jsem první výsledek, nevím jak je to možné, prostě náhoda. Dočetla jsem se, že za to budou 4 body. Je málo pravděpodobné, že uhodnu víc výsledků, protože jsem tipovala od oka, jen jsem tam naházela pár čísel. Prostě fotbalu neholduju. Chápu to správně, že odměnu dostanu jen pokud budu mít tolik moc bodů, že dosáhnu jen prvního až třetího místa? Za dílší tipovací úspěch nic? Ty další odměny jsou jen o náhodě, losování zůčasněných, nebo jaký je ten systém? Děkuji moc.
Zkuste se přihlásit na těch stránkách a potom otevřít tento odkaz http://brasil2014.thesettlersonline....014/tippabgabe . Ten vás zavede přímo na tipování, ale pokud nemáte zadanou přezdívku, tak se otevře okno pro její zadání.
Tak mám stejný problém jako Joeseph... taky jsem zaregistrovaný, ale nemůžu tipovat.. vždycky to napíše, že je to blokované administrátorem
a nezakládali jste těch účtů náhodou tak víc ? smí být pouze jeden
Několik lidí, co vytvořilo více účtů, už bylo zablokováno. Neříkám, že to je nutně tento případ, ale stalo se to. Můžete prosím ukázat nebo popsat přesnou chybu?
já měl jen jeden účet.. ted večer už to funguje... nemohl jsem si zvolit tu přezdívku... ale bohužel jsem propásl ty otázky.. nedá se nic dělat.. jsem se o soutěži dozvěděl až včera