Zdravím,
už nějakou dobu mi celkem pije krev fakt, že se "popup" zprávy překreslují přes hlavní lištu uprostřed. Děje se tomu tak na klasickém notebookovém rozlišení, kdy například seberu sběratelský předmět a jsem o tom informován vyskočivší hláškou, která je zobrazena XY sekund. Ale v ten moment si chci například zkontrolovat stav armády/obyvatel najetím myši nad příslušnou ikonku - avšak nemohu. Nešlo by to jednoduše vyřešit tak, že by se ony krátké zprávy vypisovaly o pár pixelů níže?
A napadá me ještě další připomínka - bylo by dobré udělat nějaké propojení těchto popup zpráv se sekcí novinek v ingame chatu. Například nalezne-li geolog naleziště a já nestihnu kliknout na ono vyskakovací okénko, bylo by celkem dobré umožnit si kliknout na tuto novinku v "chatu", která by mě přesunula na nově nalezené ložisko, abych nemusel šmejdit celou mapu kde zrovna bylo nalezeno (když už tu ten výpis do novinek je udělaný).
Také by nebylo od věci umožnit zastavovat/spouštět výrobu některého výrobního řetězce hromadně - náramně by se hodilo v kombinaci s naházením bonusů například na zlaté doly, kdy musím všechny pouštět/zastavovat ručně.
To jsou asi hlavní drobnosti, co mě tak napadají, ostatní vážnější problémy už jsou prevděpodobně rozebírány jinde.
Pabouk