pri predstave že by mi exo píla padla s levelu 5 na level 4 asi by som sa tu v živote neukázal
a neviem čo tu vymýšlate takéto veci keď do hry za chvíľku budú implantované co-op adventúry tam bude zábavy dosť
pri predstave že by mi exo píla padla s levelu 5 na level 4 asi by som sa tu v živote neukázal
a neviem čo tu vymýšlate takéto veci keď do hry za chvíľku budú implantované co-op adventúry tam bude zábavy dosť
Musím souhlasit, že kdybych přišel o vylepšení kasáren nebo tak, byl bych hodně naštvaný. Co místo toho nějaké další/jiné bandity? Zabrali by sektor a všechny budovy by měly poloviční produkci. Aspoň trochu vzrůšo...
mno u zmen typu banditi se obavam jestli by to bylo motivacni ci demotivujici hlavne pro zacinajici a defakto i pro ty koncici hrace..
defakto zde chybi veci ktere by stali hodne usili nebo racionalni sumu diamantku(to za co se "leveluji budovy" v diamantech jsou naprosto nesmyslne castky.. konec koncu to hrace drzi nejdele dosti vzdalene cile a mezitim xy mencich
7 Dní dačo upgradovať a štelovať výrobu aby mi to pekne vychádzalo a potom to mať celé rozbabrané a o levely nižšie beriem ako spôsob ako ma dostať veľmi rýchlo z hry
Inak neviem čo bude zábavné na coop dobrách, veď tie už máme teraz, len sme sa teraz dohodli, kto čo vybije. Na nových coop mapách to bude akurát presne stanovené, inak je to dobro ako každé iné. Aspoň že budú nové mapky, na to sa teším.
Last edited by NetMiso; 14.03.14 at 15:27. Reason: doplnenná posledná veta
Zajímavý nápad, ale pozor na ty odměny! Rozhodně bych nešel cestou rozdávání bezedných dolů a podobně. Spíše bych to řešil cestou menší náročnosti na suroviny v průběhu úkolu a delší časovou náročností (ať ten úkol cech plní klidně měsíce a né řádově pár dnů). Odměnou by pak byly nové, unikátní budovy s minimálním kladným efektem. Zkátka něco, co nikdo jiný nemá a nejde ani sehnat. Tím se vracím k tématu, že hře chybí nějaká variabilita na ostrovech. Přidal bych například budovy typu "Dům mistra farmáře, dům mistra rybáře, atd." Každá tato budova by zvyšovala produkci svých "podřízených" o 10%.
no s tím Domem mistra rybáře mi připomínáš travian - mlýn +25% obilí :-D. jo to bylo časy, 16 hodin denně strávených na travianu stavěním Divu Světa. a pak najednou konec, restart a ... už jsem nehrál, už nebyl důvod, nešlo dosáhnout ničeho víc, všechno jsem splnil a zažil.
VodnikVarinec, tiež som hral Travian, ale keď mi došla začiatočnícka ochrana, tak som mohol pekne akurát nový účt ísť hrať.
No nevím jak Vám ale mě by docela prozatim stačilo kdyby alespon dali na dobru ukol sejmout jeden tábor ze kterého by byl nějakej bonusovej loot.Nebo by se mohlo jednat např. o zajatecký tábor po jehož dobytí by se k hráči přidali osvobození vojáci,Tento tábor by byl samozřejmě generovaný z těch co už jsou na ostrově daný a byl by pokaždé jiný a pokud by ho hráč vyblokoval nebo jen prostě minul z důvodu že se nemusí dobíjet k postupu dál tak by o tenhle bonus prostě přišel.
Niečo podobné (pridať prvok náhodnosti do dobrodružstiev) ma tiež napadlo a dúfam, že sa toho vývojári chytia.. Chodiť na dobrá s tým, že existuje presný návod čo poslať, kam postaviť, ako zaútočiť... to je nuda (a nie, možnosť ten návod nepoužívať je blbé riešenie daného stavu). Takže nápad - normálna obtiažnosť - bez zmeny, vyššia obtiažnosť - prvok náhody je super nápad