Podpora to dokáže.Prejmenovať nick nejde.
Kahsi není technická podpora.Obrat sa na technicku podporu, BB_Kashiho, ...
Podpora to dokáže.Prejmenovať nick nejde.
Kahsi není technická podpora.Obrat sa na technicku podporu, BB_Kashiho, ...
Malé doplnění - jméno se nemění jen tak, na žádost, protože to může způsobit problémy v cechu. Jenom, když je velmi dobrý důvod.
Ten určitě ne, ani kdyby byl velký důvod, protože to prostě nejde.
Poraďte prosím . Jak si mám přejmenovat nick ?? Děkuji
Ahoj,jsem úplná začátečnice a moc bych chtěla poprosit o radu,snad se někdo slituje a poradí mě. Mám dokončit úkol Zdokonalování výrob. řetězců,poslední co nemám splněno je úkol,kde mám vyrobit 360 jednotek produktu Prken z borového dřeva za 12 hod.,jenže problém je v tom,že ve skladě už mám 500 ks prken a víc se mi do něj nevejde,nejde mi zvětšit sklad dokud nesplním úkol. Nevím si rady,nevím jestli jsem svoji prosbu napsala srozumitelně,jestli to někdo pochopí v čem potřebuji poradit.Doufám,že snad ano a že mi někdo poradí,Moc děkuji předem za rady ahoj
tam nemás vyrobit, ale potrebujes mat prudukciu borového dreva +360/12h. dosiahnes to bud zastaveným vyrobneho tetazca, ktorý spotrebuje borove drevo ( uhliri, luky, pili na borove drevo ), nahodením bonusov (tanierov ryb, sendvicov, košov teti irmi) na drevorubcov alebo postavis vice drevorubcou. najlepsie je skombinovat prvu a druhu moťnost.
Kčertu neučte je zastavovat... pak s tím akorát zavazí na nápovědě protože to nejde vždycky...
PRO EKOTERORISTU.....
No víš já jsem na úplném začátku,mám jen 3x lesníka bor.lesa,3x dřevorubce bor.lesa a 2x pilu na bor.lesa,měla jsem i postavenou hospodu,ale tu jsem si omylem zbourala a teď mi na nové postavení chybí materiál. No ptám se asi jako úplnej trouba,ale zřejmě jsem něco na začátku asi zkazila. Ukazuje mi to prostě,že mám sklad plný,chtěla jsem sklad zvětšit pomocí diamantů těch pár mám,ale jelikož nemám splněný ten úkol,který jsem minule popisovala,tak nemohu diamanty použít,prostě jsem asi trouba,ale nevím si rady. Netuším jak bych měla prodat svoje prkna,aby mi ubyly ze skladu,jsem teprve ve čtvrté úrovni. Myslím si,že už jsem asi tuhle hru zblbla tak,že nejde nijak pokračovat dál...