Este doplnim Casiopeu -
Ak pojedes sama dobrodruzstvi urcene pre 2, dostanes len jednu odmenu. Duha odmena prepadne, preto je dobre minimalne predat to LS.
Este doplnim Casiopeu -
Ak pojedes sama dobrodruzstvi urcene pre 2, dostanes len jednu odmenu. Duha odmena prepadne, preto je dobre minimalne predat to LS.
jak ziskam zlaťaky sekl sem se v 8 urovni u ukolu nové uzemí . muj pruskumnik proskoumal všchny okolni oblasti jednu dobyl a musi dobít ještě jednu a jsou na nich banditi tak co ted nehnu se kurva z mista co mam udělat? :OOOO
BB_Kashi potrebuju poradit chtel sem si koupit sve prvni silo za cech mince ale me to napsalo ze mam maximalni pocet. Tak se te chci zeptat jestli se to da koupit nak jinak.
Last edited by patrikcath; 27.09.13 at 20:42.
Za cechovní mince se dá koupit jenom jedno. Jinak za diamanty.
Rád bych se zeptal, v kolik hodin se aktivuje druhé denní hledání předmětů kolekce. Je to v pevně daný čas, nebo se to odvíjí od času dokončení prvního hledání? A co když první hledání nedokončím, protože nějaký předmět nenajdu?
Podle mý zkušenosti se to aktivuje v 16:00. Zatím dvakrát ve stejnej čas. Když nedokončíš, nic se neděje, zase začínáš znova, jakmile se to obnoví. Ještě poznamenám, že mě se ty předměty neobjevujou všechny najednou. Objeví se třeba půlka a pak postupně sem tam nějakej další.
Třeba dnes jsem první sadu dokončil dopoledne a druhá se mi aktivovala až teď po půl deváté večer. Zatím se mi vždy objevily všechny předměty najednou, ale nevím jak je to s tím časem aktivace
Aha, tak promiň, jestli jsem tě mystifikoval. Mám asi jinou zkušenost :-).
Tak a jak je to tedy s těmi předměty, někdo tvrdí že je má 3x za den (já obvykle 2x), nevím zda to má nějaký časovač? Nebo jak to je? Proč je to jako úkol, když když senesplní stejně předměty zůstanou a za všechny není žádná odměna = jak to tedy je? je zde někdo, kdo to ví opravdu?
Ahoj, předměty se obnovuje za 8-10 hodin. Dále ten úkol je jenom jako ukazatel, na pomoc, kolik jich je na ostrově.
BB_Kahsi