Ahoj, hledá geolog naleziště i v ostatních sektorech automaticky nebo tam musím přesunout hospodu? Sektorů mam víc ale hledá pořád jen v domácím...
Hledá všude, kde máš sklad.
Pokud na čase nezáleží, tak jak je možný, že se jsem vyslal geologa kterej skončil něco málo přes 2 minuty poté co se mramorový lom vyčerpal a nenašel ho?
ako mam vyrobit dostatok rodin pocestnych aby som ziskal 5 osadnikov a dalej spravil ulohu pouzit tieto rodiny ? dik
K4N3: Otevři si zásobárnu, záložka zdroje. Tam máš rodinu pocestného (za 125 chleba vyrobí 5 osadníků), tak je dej vyrobit. Až se vyrobí, najdeš je ve hvězdě (nabídce) a z té je pak přetáhneš na dům starosty. Hotovo.
Mimda83: Mám za to, že by ten důl měl být zbořený, jinak ti ho geolog nenajde. Zbořil jsi ho před tím než skončil s hledáním?
Last edited by Thespia; 05.02.13 at 20:19.
Tohle tam nemáš (to označené červeně)? I když na to nemáš lvl, tak to tam myslím vidět je, jen je to zašedlé, takže to tam být musí a lvl na to podle mě máš, když na to máš nějaký úkol.
Prosím Vás zmizel mi panel s přáteli, psaním do chatu atd. Jak ho mám vrátit zpět? Děkuji