Zdravím,mám dotaz jak mám navýšit své doly?Děkuji za odpověď.
Zdravím,mám dotaz jak mám navýšit své doly?Děkuji za odpověď.
Ahoj, jaký to je přesně dotaz- jak jich udělat víc, nebo jak je vylepšit?
Víc- poslat průzkumníka znovu. Pokud už je jich maximum, tak prozkoumat a zabrat nové sektory, jsou tam další místa, kde jde postavit důl.
Vylepšit- Kliknout na důl, a je tam možnost ho vylepšit za kladívka. Tak na to kliknout.
BB_kahsi
pripadne doplnit. kupec - naleziste - kupit za diamanty niektore z doplneni. pripadne sa da nieco kupit na trhu, robit dobrodruzstva kde obcas padne doplnenie zlata alebo univerzalne doplnenie
a nebo objevit gelogem s knizkama vetsi lozisko
Zdravím mam dotaz měl jsem poslední stavební povolení připojil jsem se a naskočilo -4 budovy co s tím
Taky mam dotaz fotbalove dobrodruzstvi, kdy budu moc sklizet taky boty a kopacky?Od 14.7.kdy jsem fotbalove dobrodruzstvi zacala, hrat driv jsem ho nemela,jsem posbirala 10 bot a 8 kopacek.Stale nakupuji na trhu.
Ahoj, pořádně nerozumím dotazu. Sbírat boty a kopačky jde od začátku události, plus je nosí průzkumníci a padají za odměnu v dobrodružství.
zdravim chtel jsem se zeptat zda se neplanuje vylepseni vojaku,treba z rekrutu na rytire treba z nizsim zivotem asi 75, a podobne,nektera dobrodruzstvi jsou sice pekna ale kvuly sile vojaku preci nebudu muset kupovat jen lepsiho generala ktery bude mit treba 250 vojaku, ptam se pac jsou lidi co nemaj dost penez na to aby si neustale kupovaly drahokami ,a jednou za tyden co dostanou je tak akorat na doplneni zlateho dolu a maximalne uhli .diky za odpoved