Po údržbě 12-02-2014 se patně se zobrazují národní znaky. Postižen je chat, kniha úkolů, tooltipy v nabídce atd. Jedná se o znaky š, ř, ž, í.Podrobnosti viz screen.
Po údržbě 12-02-2014 se patně se zobrazují národní znaky. Postižen je chat, kniha úkolů, tooltipy v nabídce atd. Jedná se o znaky š, ř, ž, í.Podrobnosti viz screen.
Last edited by Ravise; 12.02.14 at 20:25. Reason: break před obrázkem. To by vás taky mohlo napadnout samotné :((
njn asi se máme začít bavit po anglicku bo latinsky bo německy. Což je zároveň zakázané čili asi se nemáme bavit :-) Njn testy k prdu
Last edited by Zergous; 12.02.14 at 23:55.
A ticho po pěšině .......
Nelze se dostat do hry. Po klepnutí na ikonu hrát se mi objeví bílá obrazovka a nic :-(
Ano, to opravdu patří pod rozbitý font hry.
E: Konečně se mi podařilo přihlásit (mimochodem mi to dost laguje, ale netuším, kde je chyba), a pořád rozbité. Jak daleko je asi oprava?
Last edited by Ravise; 19.02.14 at 20:29.
Tak jsme se přehoupli do třetího měsíce s rozbitým fontem a oprava stále nikde. Přemýšlím, jestli to vývojáři nedělají schválně a nebylo by lepší je rovnou zažalovat za hanobení českého jazyka!
tři měsíce? pohoda. 5 měsíců čekám na odstranění "cizího" generála ze svého ostrova, podpora už ani neodepisuje. zavazí, hnout s ním nejde a mí generálové se vrací do hvězdy, poněvadž je tam ten cizinec..... třeba se za několik let dočkám, až prográmator zmáčkne klávesu delete.
Za pár dnů to bude přesně 8 měsíců, co nám zmršili jazyk a náprava stále nikde. Vyserte se drazí vývojáři na nekonečné přidávání dalších a dalších kravin do hry a koukejte se raději zaměřit na to, aby fungovalo správně to, co už ve hře je!!!
Jdu se porozhlédnout po jiné hře (do TSO se momentálně nedá přihlásit) a vy doufejte, že bude stejně prolezlá chybama jako TSO a vrátím se zase zpátky k chybám, které už znám a zvyknul jsem si s nima žít.
na ten font jsem si už zvykla, zvykneš si na skoro všechno, spíš mě teda krajně leze na nervy to neustálé posouvání chatu, pokud s někým vedu debatu je to na nervy to pořád posouvat, přitom snad skoro co týden se avizuje jak to bude opravováno a nic, chyba vznikla v době, kdy BB na chat přidalo tu barevnou pitomost / současně s tím tehdy tuším rozhasili i ten českej font bylo to v rámci jedné údržby/, procento lidí kteří ji využívá je podle mě minimální možná že kdyby to odstranili problém by byl vyřešen
Edit: stejně si nějak nemůžu pomoct a začínám je podezírat že to tam ti experti obchází gumovou palicí, stejně jako kdysi náš technik EC1025 a EC1027 a vždycky si u toho pobroukával, jooo ruský stroje ty lítaj i na měsíc D
Last edited by Casiopea; 16.10.14 at 05:01.