Reply to Thread
Results 1 to 10 of 10

Thread: Odměna za hlavní úkoly v XP

Monde
    Kouzelnictví

Odměna za hlavní úkoly v XP

Dnes mi naběhla fůra úkolů v hlavních úkolech, kde převážnou část odměny tvoří XP a někdy dokonce je jako odměna pouze XP. Hráči s lvl 50 vlastně nedostanou nic. Kdyby to bylo ve vedlejších nebo denních úkolech, tak to automaticky smáznu. Zajímalo by mě, která chytrá hlava to vymyslela, pokud vůbec myslela.

Monde
    Kouzelnictví
    Já myslela, že 50+ dostávaj místo xp starcoins, nebo už zas ne?

Monde
    Kouzelnictví
    Dostávají starcions jen místo xp z dobrodružství. V hlavních úkolech momentálně mám - Vyrobte alespoň 10 000 pšenice - odměna 3 000 bodů zkušeností (nic jiného). Vyzkoušela jsem si to u jiného hlavního úkolu. Zkušenostní body nejsou ničím jiným nahrazeny. Beru to jako diskriminaci.

Monde
    Kouzelnictví
    jn tohle soudruzi z NDR trosku nedomysleli

Nexal's Avatar
    Monde
    Kouzelnictví
    Problem je v designu hry. Jsou proste nastavene pevne ukoly a jejich odmeny.
    Za dobrodruzsti se to da krasne menit, protoze tam se odmeny pocitaji az po dokonceni, cili nic neni predem dane. Pak staci jen prevest na SC podle nejakeho vzorecku (XP/100) a posilat hraci SC a ne XP. Tohle se u hlavnich ukolu udelat nemuze. Musel bys mit dve sady ukolu : pro non-max level a max level (dnes 50) - a pri zadavani by ti to kontrolovalo level a pridelilo odpovidajici sadu ukolu.
    Jenze jak vidis, je to malo muziky za moc penez a pochybuju ze se to bude menit abys ziskal o par SC navic.

Monde
    Kouzelnictví
    proc tak slozite nexale? beztak existuje nejaka funkce jako pridej expy tak misto expu prida starcointy to same plati i pro zobrazeni odmeny.. urcite existuje funkce vykreslujici odmenu tak jednoduche rozdeleni..

Monde
    Kouzelnictví
    Já sice těmto technickým věcím nerozumím, ale jsou to nově vytvořené úkoly a nevím, proč se nerozhodli dát za odměnu místo expů třeba žulu.

Nexal's Avatar
    Monde
    Kouzelnictví
    Quote Originally Posted by relax View Post
    Já sice těmto technickým věcím nerozumím, ale jsou to nově vytvořené úkoly a nevím, proč se nerozhodli dát za odměnu místo expů třeba žulu.
    A je jiste ze jsou to ukoly pro lvl 50 ? Pak by to mohlo indikovat dve veci - brzke navyseni max lvl nebo neschopnost/genialitu vyvojarskeho tymu

Quote Originally Posted by Reborn View Post
    proc tak slozite nexale? beztak existuje nejaka funkce jako pridej expy tak misto expu prida starcointy to same plati i pro zobrazeni odmeny.. urcite existuje funkce vykreslujici odmenu tak jednoduche rozdeleni..
    chapu
    ale kdyz si vemes ze lvl50 uz je tu par let a teprve nedavno byly pridany SC, tak rozumim tomu ze pokud vubec nejaky vyvoj bude, tohle bude jedna cesta
    ostatne ty dve sady ukolu prakticky nemusi existovat, je to prece jen jedna odmena, pouze jinak vyjadrena. obecne je to varianta tehoz a rozdil pro hrace max lvl (50) je minimalni. takze jen predelame funkci dej odmenu s nejakym jednoduchym vetvenim.

otazkou je jak velka to bude priorita vs jine problemy a kdy se na tohle dostane.

Monde
    Kouzelnictví
    Nexal: asi nema smysl zde o tom polemizovat :-) je to otazka chuti to realizovat apod.. btw nevite nekdo jak to vlastne dopadlo se skilama generalu a ostrova? zda se mi ze to nejak vysumelo.. cca 1/2 roku se to nehnulo

Monde
    Kouzelnictví
    Je zvláštne dostať nový quest s odmenou, ktorú človek nedostane. Pôsobí to nedomyslene.
    A mám oveľa jednoduchšie riešenie: pre 50 lvl neponúkať úlohy kde odmenou je len XP.

Samozrejme viac by sa mi páčili alternatívne odmeny priamo v questoch, alebo možnosť za XP nad 50 lvl si dačo vybrať z nejakej ponuky, kde by boli napríklad aj sc, surky, dobrá, bonusy, v podstate čokoľvek užitočné/úsmevné

Reply to Thread